Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společenské šaty v Brně

Od: anetsim* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, poradíte prosím v Brně obchody se společenskými šatečky, kostýmky pro mladé slečny ale i ženy středního věku? V září se mi žení bratr, tak s mamkou potřebujeme něco na sebe:) Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Prošla bych Kampus, Olympii, Vańkovku.

verun*
hodnocení

0x

Zkuste projít Olympii a Vaňkovku. Ve Vaňkovce doporučuji promod, mají tam elegantní šatky, mám od tama šaty, který sem si kupovala na promoce a nebo pokud jste ochotna zafinancovat originální kus od krejčové, tak co si pamatuju, tak je obchod v Králově poli v Tescu a nebo nad hlavním nádražím je menší obchůdek...vyjde vás klidně na 4000, ale aspoň se Vám nestane, že se ve stejných šatech potkáte s někým jiným :D stačí projít internet, něco určitě najdete :)

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Nevím jak jste na tom finančně, ale já pro dceru kupovala několikatery šaty do společnosti a dokonce v sekáčí. V Brně máme několik super sekáčů, za šaty dáte max. 300.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]