Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plavkové šaty

Od: dory odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

chtěla bych si pořídit plavky. Jelikož nejsem zrovna nejštíhlejší *hi* chtěla bych nějaké delší. Na internetu jsem nalezla tzv. "šatové plavky", které vypadají ideálně. *palec* Problém je, že si je neumím pořádně představit, natož je po internetu koupit. Bohužel jsem je ale nikde v reálu prodávat neviděla. Proto bych se chtěla zeptat jestli jste je někde v Praze neviděli prodávat normálně v obchodě.

Moc děkuji ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Opravdu si myslíte, že v nich budete štíhlejší a že se lidi na vás budou méně dívat? Opravdu? ;) Naopak, všichni budou koukat mnohem více, protože to ještě neviděli. Neblázněte, nikdo nejsme dokonalý.;)

dory
hodnocení

Štíhlejší jsem vypadat nechtěla. Vím, že to mi nepomůže. Já jsem hlavně potřebovala abych na sobě měla něco prostě "delšího". Ne pouze menší plavky. Nedávno jsesm byla na operaci, takže jsem prostě potřebovala něco co zakryje.

Pozor na jizvy! Ty by neměly rok přijít na slunko. Jinak ztmavnou a budou hooodně viditelné. A masírovat je, ať nepřirostou k podkoží. *hej*Jinak vám přeji krásnou a spokojenou dovolenou v krásném prostředí s príma počasím.

hodnocení

1x

Co to vlastně sháníte? Plavkové šaty nebo šatové plavky? *smich* Viděla jsem jen plavky vcelku, s takovou minisukýnkou kolem boků. Za sucha to vypadalo hezky, nedovedu si představit, jak to musí ale překážet při plavání. Čím víc látky, tím je to těžší, stahuje to dolů a špatně se v tom plave. Ať jste jaká jste, každý jsme nějaký a když si pořídíte normální klasické plavky vcelku, jistě Vám v nich bude líp, než když se Vám bude při plavání mezi nohy plést nějaká sukně.

Podobně se mi nelíbí ani na mužích ty koupací šortky. Má to dlouhé nohavičky a když se to nasákne vodou, plavec to jen těžko zvládá. Když vylezou pak z vody ven, ta váha táhne šortky dolů a pánům kouká půl zadnice, někdy takřka i celá. . Proto jsem zastáncem klasiky pro muže i pro ženy. Jaga.

doplněno 07.07.12 12:13:

Za operace se nestydět. Je nás jen málo /třeba já/, kdo se dosud pod kudlu nedostal. Nemůžete za to. Na pláži vidí člověk plno lidí s jizvami. Kdo je rozumný, nezevluje a nepošklebuje se, max. v duchu polituje, co ten chudák asi muset zkusit za operaci. Znám jednonohou starší paní, protézu nenosí a ráda chodí v létě plavat. Nejde jí to, musí používat veliký plovací kruh, ale s ním si to pak prima užívá. Rochní se na mělčině v tom kruhu a nikdy jsem neviděla, že by se jí někdo ušklíbl. Je fakt, že někteří lidé zevlují, ale to jsou takoví, co zevlují pokaždé a na všechno. A s tím nic nenaděláte.

hm*

Jago, nějak často máte názor velmi podobný mému. :) Taky jsem se trochu divil, když jsem viděl kluky v pyžamových kalhotách lézt do vody. A ony jsou to moderní plavky! :D Je zvláštní, jak se móda mění: dřív se zakrývaly více ženy, než muži, teď se nedají sehnat ani pánské normální kraťasy (jen takové ty pumpky pod kolena) a koupat se asi budou muži za nedlouho v kompletním pyžamu s dlouhými rukávy a nohavicemi. *haha*

A souhlasím i s tím zakrýváním/nezakrýváním. Safra, jdou si lidi odpočinout a zalenošit k vodě, nebo jdou soutěžit, kdo vypadá dokonaleji? Jestli odpočinout, tak jim ostatní mohou "vlézt na záda" a neřešil bych je.

lidus*
hodnocení

1x

Dcera si je objednala z BON PRIXU, černé s bílým lemem, v podstatě plavky ze sukýnkou sešité v jeden díl, cena do 500 kč. Upozorním, že je velmi štíhlá a moc jí sluší, ovšem dnes jsem na přehradě viděla dvě korpulentní dámy asi tak 40 let a kdyby měli normální plavky tak bych si jich nevšimla, toto vypadalo komicky.

doplněno 07.07.12 21:43:

Zeptala jsem se a prý je mívá i Litex v Brně v Alfa pasáži (myslím, že ul. Jozefská) ovšem cena tak 1200.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Šatové plavky jsem nikde neviděla. Zkuste si přes běžné plavky vzít plážový šátek. Je dlouhý, zakryje vše, co potřebujete. Prodává se běžně ve všech možných barvách a vzorech za přijatelnou cenu.

metallica*
hodnocení

0x

já naopak mám ráda ženský co mají soudnost a když vědí že namají postavu tak to i skrýt těmi jednodílnýma plavkama nař...zrovna včera jsem byla s přítelem se koupat a byli sme tam jen dvě ženský co měli jednodílný...já to napíšu naplnou hubu jak se říká ale když vidím mladou,starší ženskou jak se jim to všude vylejzá a mají dvoudílné tak si říkám že nemají soudnost...na druhou stranu si říkám že musejí mít dobré sebevědomí což není k zahození...jen můj osobní názor je ten že se mi to nelíbí

hm*

Trochu nesouhlasím. V čem by měly mít soudnost? Proč by se nemohly ustrojit, jak chtějí? Vždyť tím nikoho neobtěžují, tak co? Příště by někdo mohl přijít s tím, že nemají soudnost, když jdou "s takovým tělem" na koupaliště.

Neřešte je. A třeba někdy zkuste zahodit i trochu soudnosti své a chovat se svobodněji.

Milá Metallico, patřím přesně mezi ty ženy, které by měly mít soudnost a skrýt tělo do jednodílných plavek. Mám na to bohužel věk i postavu. Jenže je tu jeden problém:

Trpím lupénkou. V létě mám kůžičku pěknou, v zimě, bez sluníčka, je to bída. Kožní lékař mi řekl, že bych v létě měla co největší část těla vystavit sluníčku - nejlépe celé bez plavek. To mi dal tedy ránu. *ee*Nedokázala bych jít na nuda pláž a celá se svléknout, i kdyby na tom závisel celý můj život.

Ale je fakt, že na jihu Itálie mě nikdo nezná a jsou tam i horší těla, než to mé. Koupila jsem si proto dvoudílné plavky, kvůli panu doktorovi.*haha* Žádné neviditelné bikinky, gatě pěkně tak centimetr pod pupík, ale přece jen kus břicha holého a sluníčko se na něj dostane. Co na tom, že v nich vypadám jak medvěd brtník? Účel světí prostředky a vím, že zase budu mít po několik měsíců pěknou kůži bez problémů. Ale u nás v Čechách bych v nich asi nevylezla, na to mám dvoje černé vcelku.

Před 7 lety jsem trávila dovolenou v Bulharsku a seznámila jsem se tam se starší paní - Češkou. Měla kožní nemoc v takovém stádiu, že měla po těle veliké krvavé fleky, vypadala, jak stažená z kůže. Přitom byla moc fajn. Ta vždycky sundala na pláži podprsenku a zůstala jen v gatích. Nebylo to hezké, ale moc jí to pomáhalo, při odjezdu už vypadala daleko líp.

Takže mnohdy to není jen o soudnosti, co si mohu či nemohu dovolit, ale i o zdravotní stránce. A to je asi pro hodně lidí to nejpřednější. *placni* Jaga.

petulinka1974

souhlasim s vami,konecne tady se vraci cudnost a moralka ,jsem dva roky muslimka a mam problem nevim kde sehnat alespon plavkove saty co nejnecudnejsi muzete mi prosim poradit? nebo alespon kde sezenu plavecke latky se saty bych to mohla uz nejak zvladnout sam rrucne jelikoz stroj to asi nepujde,mate nekdo zkusenost se sitim p,lavecke latky dekuji petra

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]