Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dítě - ano nebo ne

Od: oto000® odpovědí: 7 změna:

AAhoj potřeboval bych poradit je mi 29 let už jsem pořád sám nemám tolik možností chodit někde po nějakých akcích diskotéky ,plesy atd. prý se mám seznnámit přes internet to jsem zkoušel na pár schuzkách jsem byl zdálo semy že někdy mě neseděly slečny nebo ja jim přemyšlím že bych si našel dívku s ditětem ale nevim jestly bych to zvladal a nebyl ztoho vyplašený nebo s dětmi se moc nestykám takže na ně nejsem moc zvyklý co poradite s ditetem nebo bez dětí?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Oto, pokud se Vám nedaří seznámení s bezdětnou ženou, proč si myslíte, že se Vám zadaří seznámení s ženou, která již dítě má? To se nedá takto rozhodně brát. Záleží na tom, jaký vztah k dětem máte, jak jste spolehlivý a jak byste zvládal pomoc při výchově dítěte. Zda jste schopný rodinu vůbec uživit a zaopatřit ji...Určitě je těžší jít do vztahu s ženou, která má dítě a vybudovat si k němu vztah, než když si vybudujete nejprve vztah s ženou a dítě si pořídíte spolu vlastní. Žena, která již děcko má, již vybírá partnera též podle jiných kritérií a na prvním místě je většinou dítě (aby ho měl partner rád, neodstrkoval ho, aby se dítě mělo dobře a bylo zaopatřené atd.). Záleží na Vás, zda jste na to připraven a zda se na to cítíte. Určitě není dobré jít do takového vztahu pouze z důvodu, aby člověk nebyl sám. Jen můj názor. Přeji Vám, abyste našel to, co chcete.

hodnocení

3x

Pokud na děti zvyklý nejste a v jejich přítomnosti jste nejistý, může to pro Vás být problém. Maminky, hledající partnery hodně bedlivě koukají na to, jak se muž k dětem chová. Podle mě mají děti jakýsi 6. smysl, kterým dospěláka "lustrují". Někteří chlapi si cestu k dětem hledají déle, ale pokud jí nalézt chtějí, najdou jí.

Na druhou stranu bývají mladé osamělé maminky o dvě třídy jinde, než jejich vrstevnice, mají jiné zájmy, hodnoty a jakousi školu života, možná že právě to Vám bude vyhovovat.

Musíte si sám zvážit, jestli by pro Vás byl takový vztah přínosem nebo obětí. Nebo nad tím nepřemýšlejte, chvilku s nějakou maminou jen kámošte a čas ukáže.

Nebo prostě neřešte brouky na zdi a život Vám včas nadělí správný osud:)

hodnocení

2x

Dobrý den. 29 let, pro muže, žádný věk, kam tak spěcháte? Máte práci, byt, zajištěné zaměstnání, pak můžete být spokojen. Nechcete být sám, co pro to děláte? Sportujete, chodíte plavat, běháte, máte nějakou činnost, kterou můžete nabídnout vaší vyvolený? I dívky mají nějaké požadavky, nebo představy o svém protějšku. Jak trávit volný čas apod.

Žena s dítětem, to už je určitý závazek, povinnosti, starosti. Váš klidný život po pracovní době, se změní, doma se budou válet hračky, bude tam křik a rámus, jak si dítě hraje, pláč dítěte, když nechce jít spát, nebo se koupat. Není možné, dítě nechat večer doma samotné, jít na večeři, nebo si zatančit, do divadla, nebo kina. Když jednou potkáte dívku, nebo ženu, která se vám bude líbit, bude vám spolu příjemně, tak vám nebude vadit, že má malé dítě. Postupně si najdete k dítěti vztah, protože budete milovat jeho matku. Nelámejte nic přes koleno, nechte všemu čas. Jen můj názor.

hodnocení

2x

Nezlobte se, ale Vy ke vztahu přistupujete tak chladně a zodpovědně, jako byste třeba kupoval jalovici.

To se v lásce nedá. Prostě se jednou v nějaké ženě shlídnete, najdete v ní zalíbení, zamilujete se a bude Vám jedno, zda je sama, či má třeba 3 děti. Takhle chladně se uvažovat nedá.

Seznamkám přes net moc nevěřím. Internet snese všechno, člověk se může popsat tak, že je vše na hony vzdálené skutečností a pak přijde veliké rozčarování. Navíc se tam občas objeví šíbři /ať už muži či ženy/, kterým nejde o čistou lásku, ale tučné konto. Po jeho odlehčení táhnou dál.

Neříkejte, že sedíte pořád doma. Seznámit se můžete v kině, při sportu /na kole, na bruslích, při tenisu, turistice/, v práci, na dovolené /sousedé přes 3 chaty mají pěknou příbuznou...:)/, na koupališti, nebo třeba na restaurační zahrádce. Moje sestra si našla manžela v autobuse, kterým oba jezdili do práce.

Nejste nijak starý a děti klidně můžete mít svoje. A hromadu. Takže si najděte dívku bezdětnou. Kdybyste ovšem získal náklonnost k nějaké s děckem, proč do toho nejít také? Dítě za nic nemůže. A když si s jeho maminkou budete rozumět...

Zdá se mi, že k tomu zkrátka používáte příliš mnoho rozumu. A to také není dobře. Nechte tomu volný průběh a určitě se seznámíte. Hodně štěstí. *placni*

metallica*
hodnocení

0x

určitě si najděte nějaký zájem máte pak možnost potkat někoho podobně smýšlejicího...seznamku bych nezavrhovala, já si tak našla kluka se kterým sem 8 let a jsem spokojená.nehrodte to...mám 2 kamarády kterým je 33 a hledají až ted oba našli.až se ukáže ta pravá tak to poznáte...to mi věřte...já například sem se seznamovala s různýma klukama a vždycky to bylo dobrý odpolko a nic víc...a když sem poznala svého kluka tak už když z dálky přicházel tak mi můj vnitřní pocit říkal že to je on:)

ben*

ve tvym věku bych to nehrotil a užíval života...je tolik možností se seznámit, tak je využij...Jen to chce nesedět doma na peci a někam vyrazit!

Jinak holky s děckem na prvním místě hledají tátu pro dítě a až na druhym partnera...*stop*

hodnocení

0x

Uvedomte si,proc,si chcete hledat zenu z ditetem,myslite ze bude jina,nez bezdetna,nebo vice slevi.Urcite ne.Hledat partnera neni jen tak,je to vicemene o nahode.Nenechte se odradit,ze jste doposud zadnou nenasel.Jeste nemate kam spechat.Zkuste si udelat cas a treba taky jet nekde na rekreaci,treba potkate.nebo vychazet ze spolecnych zajmu .Co vas treba bavi,jestli by se nedala vymyslet nejaka akce,kde by jste se setkal s priznenou dusi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]