Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nechtějí holky hodnyho kluka?

Od: lolo* odpovědí: 11 změna:

Dostal jsem košem od přítelkyně, že si to musí ujasnit v hlavě..

Povidala že jsem na ni strašně hodný a ona na mě je zlá..přitom každá chce hodnyho kluka a když ho má, tak ho odkopne ..

Podle mě bych si měl vic otevřit hubu nebo ja nevim..to už se mi stalo podruhé..

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

4x

Dobrý večer.

Ve skutečnosti každá chce právě toho hodného kluka, jen o tom ze začátku neví. S tím akčním suverénem není ze začátku nuda, je s ním zábava, dobře vypadá, má se před holkama čím chlubit. Ale to přejde. Pro život je vždy lepší ten hodný a spolehlivý kluk. Nebojte, brzy na to nějaká holka přijde a ocení Vás. Jen vytrvejte. Neměňte se a vydržte. A hlavně, i Vy si hledejte hodnou holku.Bude hodná na Vás a Vaše děti. To je v životě nejdůležitější.*pusa*

hodnocení

3x

Ono podle mne záleží na tom, co si kdo pod pojmem "hodný kluk" představuje. Pro někoho je hodný ten, kdo se nepře, nehádá, v ničem nikdy neodporuje... Druhý to může vnímat třeba jako pohodlnost, nedostatečný zájem, či neschopnost vyjádřit svůj vlastní názor...

hodnocení

3x

Holky většinou nechtějí hodné kluky proto, že si hrají na drsňačky. Chtějí takové, kteří divoce žijí, umějí si život užívat a nic jim nestojí v cestě.

Většinou se holky parádně spálí. A pak teprve dostanou rozum a začnou doopravdy chtít hodného kluka. Který by pomohl, poradil, pofoukal, podal pomocnou ruku, stál nablízku. Jenže mají smůlu, ti hodní kluci už ty vykoukané holky nechtějí. A dobře dělají. Jaga.

hodnocení

1x

To není v tom, jestli jste hodný nebo ne nebo laskavý nebo surovec nebo věrný jako Džulbars nebo záletný. Je to v tom, že jste ještě nenašel tu pravou. Druhý dílek skládačky.;) Ještě nepřišel ten správný čas. Klid, však příjde. Hodně štěstí! *jasne*

hodnocení

0x

Ono je to spíš o tom, že jí chybí ve vztahu nějaká větší akce nebo hůř, má někoho jiného.

lolo*
hodnocení

Prave ted má po zkouškách na BC, ale už je to měsic, tak jsem nejprve myslel, že měla nervy z té školy..přitom jsem ji dal prostor..
jako hodně času musela trávit nad školou a proto nebyly žádny pařby, výlety,..

guli*

Každý dobrý skutek je podle zásluh potrestán,takže začni např. chlastat s kámošema(né moc a často) ale jenom aby se na tebe mohla vyřvat a pochlubyt se kámoškám jakej seš ožrala*smich*. Záhy poté se začni omlouvat a usmiřovat(je to nedůstojné a pro chlapa potuné,ale na ženský to platí).Pokud má někoho jinýho,tak to už potom nemá cenu řešit! (Hlavně nezačni kouřit cigarety,pokud jsi nekuřák)

repkin*
hodnocení

0x

Nevěs hlavu, já to měl dlouho to samé, nevím kolik ti je, ale můj nejdelš vztah byl cca 8 měsíců, ostatní nevydržely déle jak tři, teď mám přítelkyni už třetím rokem a musím zaklepat na dřevo *zed*:D, že je to OK a plánujem další budoucnost.

Chce to čas, jak se říká v moři je spousta ryb, ale chce to chvíli čekat na tu pěknou a velkou, co za tu námahu aby jsi jí z toho moře vyndal stojí.;) Šetři si peníze, věnuj se koníčkům a kamarádům a uvidíš, přijde to samo. *pivo*

dzordz*
hodnocení

0x

Vono je to po pár takovejch zlejch přejde. Nebo až budou mít dítě na krku, nebo až se bude nebezpečně blížit třicítka.. to se pak přehodnotěj priority a místo sexy tvrďáka začne bejt mnohem atraktivnějším zajištěnej, spolehlivej, věrnej atd.. :)

hm*
hodnocení

0x

Ony nechtějí hodné kluky, ony chtějí hlavně sponzory a nejlépe, aby se jim i starali o zábavu. Občas si nabijou a časem vystřízliví, ale to zas není pro hodného kluka, protože jim na krku visí děti, sponzora potřebují velmi nutně (ale tentokrát už opravdu hodného) a další děti nechtějí. Tak pak píšou do inzerátů "vlastní dítě není překážkou ..." apod.

Nebuď hodný kluk.

lolo*
hodnocení

děkuji všem za odpověď:) no uvidim, co se z toho vyklube..žensky po mě jdou, ale horši, je aby vydržely :D časem to bude jiné.. měj te se krásně:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]