Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V jakém obchodě mám sehnat bylinky na čaje?

Od: mrnousek* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Na netu jsem objevila pár pěkných receptů na domácí čaje. Některé bylinky mám (sušičku taky...), ale některé mi chybí. Něco bych mohla nasbírat na louce, ale u většiny bylin nevím jak to vypadá a nejsem si jistá, jestlito u nás vůbec roste. Tak si lámu hlavu: v jakém obchodě (v Rakovníku) bych mohla sehnat bylinky (nasušené nebo ne, to už je jedno)?

Děkuji předem za odpověď. *slunce*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Asi v mototecně.

Ale vážně.Rakovník neznám,nikdy jsem tam nebyl,ale města co znám, a není jich zrovna málo,tak ve všech je nějaká prodejna kde toto vedou! Navíc toto bedou i v lékárnách!

hankauk*
hodnocení

2x

Souhlasím s dieselem. Sušené bylinky se dají koupit v lékárnách, zdravých výživách, "natural" obchodech, zdravíčkách aj. Na webovkách takových prodejen mívají i odkazy na dodavatele či jiné firmy, které se zabývají zdravím. :)

hodnocení

1x

Dobrý den. Tady si bylinky na čaj můžete nechat zaslat z lékárny. Za 24 hod. máte bylinky doma.

lekarna.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]