Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak namalovat oční linky?

Od: eleanor* odpovědí: 12 změna:
Ahojky,neporadíte mi nějakej trik,jak si jednoduše namalovat linky tekutejma očníma linkama?Abych to neměla rozklepaný jak stará babička:)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

killli*
hodnocení

1x
Ahoj, v časopisech se radí tenhle postup: natečkovat linku mezi jednotlivé řasy (co nejtěsněji k řasám) a pak to spojit. Ale jde to i jinak, třeba to zkusit rovnou jako nepřerušovanou linku a pak doladit vatovou tyčinkou namočenou v odličovači. Důležité je mít podepřenou ruku při malování, jinak bude mít linka tvar třesu tvé ruky *smich*
Pokud má někdo ještě jiný postup, sem s ním, myslím že spousta holek si to ráda přečte a vyzkouší *palec*
killi:myslím si,že nějaká tyčinka s odličovačem je úplně zbytečná.Stačí mít po ruce ubrousek na dětskou prdelku,utřít a udělat novou. Je to rychlejší a určitě i výsledek bude lepší.

hodnocení

0x
To chce jen tenoučký štěteček a malovat.Já si takhle maluji linky už asi 30let.Je to jen otázka cviku.
jolli11*
Je to výborná otázka, určite sa potešia mnohé baby. Ešte je dobre poradiť, kto si maľuje už viac rokov, či vytiahnuť hornú linku za očný kútik viac vonku, ako končia horné mihalnice, alebo iba ako konči oko? Baby, maľujete si ako dolné viečko? ˇDakujeme za odpovede.
jolli: tu délka linky na horním víčku se maluje podle tvaru oka.Namalujte si obě varianty a posuďte,která Vám dělá hezký tvar očí.Také vyzkoušejte různé barvy.Já třeba používám modrou perleťovou - černá mi vůbec nesluší.Už když jsem měla 2o let,tak jsem s černými linkami vypadala aspoň o 5 let starší.
kacenka*
Dobrý den, jakou značku očních linek používáte? Já bych si chtěla koupit tmavě hnědé tekuté oční linky, ale nemůžu je sehnat. Našla jsem jen značku s- he stylezone - drogerie dm, ale linky od této značky vůbec nedrží a rozmazávají se a navíc ani moc nemalujou. Jinak od lepších značek jsem našla jen černou barvu.
eleanor*
hodnocení

ahoj,hele já jsem si koupila od SHE stylezone černý linky a mě se teda nerozmazávaj,jsem s nima spokojená,a malujou fakt výborně jen se to ještě učim
kacenka*
Já si právě koupila ty hnědé, ale když je namaluji, tak to není skoro vidět. Zkoušela jsem je namalovat na ruku - celou plochou štětečku, který se namáčí do barvy a to bylo OK. Barvička vypadala dobře, akorát na těch očích prostě nejde moc vidět. Černou nemůžu používat, jsem bloncka a vypadám pak jak ...
eleanor*
hodnocení

je to možný že ta hnědá tak nebarví jako černá*nevi* kamarádka používá od Dermacolu,stojí asi okolo 100,- a řikala,že malujou dobře,mrkni sem drogeriemartina.cz/... taky sem nad ní přemýšlela .:)
kacenka*
Super, to je bomba *tanec*. Právě v té drogerii měli od Dermacolu jen pár stínů a nic moc víc, takže teď jsem nadšená a zkusím ty od Dermacolu. Moc díky za super typ *ua*.
nischa
Já linky s-he pužívám asi už 2 roky jsem s nimi naprosto spokojená - vůbec se nerozmazávají a do odlíčení perfektně drží, tohle bude asi individuální záležitost, záleží taky na typu pleti a jiných faktorech.

ana*
hodnocení

0x
Ahoj, já si maluji oči linkou cca 20 let, nejdřív jsem začínala s tužkou, ale ta se mi rozmazávala, nebo otiskávala na víčka, tak jsem začla a s linkama štětečkema skončila linkama s hrotem, těma se opravdu trefím nejlépe a to se maluji do stylu Kleopatry. Podle sých zkušeností, jsem zkoušela koupit i linky ve fixe, ale neosvědčily se. Nebarví (zkoušela jsem tři dražší značky) a hrot fixy se už po 14ti dnech roztřepí a výsledek je příšerný. Ovšem nejvíce záleží na těch rukách. Ahoj

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]