Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slabá menstruace

Od: lenina11* odpovědí: 6 změna:

Ahoj, chci se zeptat jestli si musím vzít tampón do bazénu i když už mám tu úplně slabou menstruaci, jen takové to " špinění " .. Už si ho brát nechci,ale bojím se že to půjde vidět nebo tak:/ Asi před hodinkou jsem si brala vložku a nemám na ní nic, jenže se bojím že se to třeba spustí v tý vodě nebo tak ale už to mám vážně slabý, přes noc jsem to měla už málo.. Vzali by jste si ho nebo ne? Díky:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Proč se tamponu tak bojíte? Možná, že se s ním necítíte dobře, protože si ho špatně zavádíte. *mala*

lenina11*
hodnocení

Tamponu se určitě nebojím, nevadí mi, nosím je radši než vložky, ale přišlo mi zybteční si ho brát jen na to špinění :)

hodnocení

1x

Ahoj. Leni, já bych si tampon určitě vzala. Už k vůli možnosti, chytit nějakou infekci apod. Neriskovala bych do bazénu bez tamponu vůbec nikdy.

hankauk*
hodnocení

1x

Pokud se jedná o veřejný bazén, tak tampon určitě! V případě nehody by museli všechny plavce z bazénu popohnat ven a bazén pak vyčistit. To by za tu ostudu nestálo!

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Tampon si rozhodně vemte, chráníte i sebe. A hodina je krátká doba, aby se dalo posoudit, že už jste" bez problémů. "

eulalie*
hodnocení

0x

No já bych v žádném případě ani se slabou menstruací do bazénu nelezla. Nestojí mi to za to chytnout nějaký fujtabl... ale to věc názoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]