Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Streptokok - jak jste tu potvoru vyléčily?

Od: nadne odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mohu se zeptat vás žen, pokud jste některá měla streptokoka v pochvě, jak jse se toho hajzlíka zbavily?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

1x

Co takhle čtu na netu, tak streptokok zapřičiňuje kvasinkové infekce. Na to se doporučuje odkyselit organismus - nejíst kyselé, přidat echinaceu, koloidní stříbro, kapsule česneku, atd... Také doporučují celozrnnou dietu.

sargo*
hodnocení

0x

ATB nezabrala? *mala*

eulalie*
hodnocení

0x

Streptokok v pochvě? A co vyvádí? To asi nemluvíte o kvasinkách, že. Jinak streptokok v pochvě vadí snad jen při vaginálním porodu, to se dává před porodem infuzně antibiotika. Jestli mluvíte o kvasinkách - tak na to vaginální čípky, koupele sedavé v hypermanganu by mohly zabrat, omezit sladké a kvasinky vyhladovět, často větrat pipinku - spávat naostro, nosit bavlněné kalhotky a tak, no.

nadne
hodnocení

Ne je mi 14 a toho streptokoka na mně zjistila gynekolžka a předtim se ho měla v krku a dlouho trvalo než sem ho vyléčila.

zuzee*
hodnocení

0x
Me zjistili streptokoka v tehotenstvi, pred porodem jsem dostala antibiotika v infuzí. jinak streptokok by nemel delat zadne problemy. Pred druhym porodem uz jsem ho nemela.

sargo*
hodnocení

0x

Streptokok dělat může problémy a nemusí, to je třeba zhodnotit individálně, jestli je to něco chronického neškodného, nebo dělá neplechu. Léčí se antibiotiky, s kvasinkami souvisí jen okrajově - dělají si vzájemně dobře a tak často jdou spolu ruku v ruce. Ta antibiotika se zavádí v kapslích přímo do pochvy. Až když by to nezabralo, byla by k úvaze nějaká celková léčba. Je to potvora úmorná a na dlouho, určitě jsou, vzhledem k těm antibiotikům, na místě i nějaká ta dietní opatření v podobě bílých jogurtů a omezeného cukru; při celkových ATB doporučuju nelézt na sluníčko. Ale takhle na dálku těžko říct. Jsou lidé, co ho mají v sobě chronicky a nevadí jim a jsou tací, co to musí okamžitě léčit. Jestli vám to doktorka jenom oznámila a nic, asi usoudila, že nevadí a obejdete se bez léčby. Ale pokud by se na vás projevovaly známky neurčitých neduhů, chronická únava, kožní problémy, zvýšená nemocnost, tak víte, že ho máte, a je třeba se pustit do boje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]