Nejste přihlášen/a.
ahoj a dobrý den dámy,
uvažuji o zakoupení tzv.neviditelné podprsenky pod šaty bez ramen. viděla jsem na internetu za 135kč ,ale obávám se té ceny ,jinde v kamenných obchodech prodávají na pohled totožnou a cena je nesrovnatelně vyšší .Dále by mně zajímal názor ,zda se to dá vůbec nosit při velikosti košíčku c ,nějak se mi nechce věřit ,že by to fakt drželo bez ramínek, třeba několik hodin na těle .Máte některá zkušenost? Mám do té koupě jít ,anebo radši zůstat u průhledných ramínek? Děkuji za odpovědi
Dobrý den.
Koupila jsem si ji asi před měsícem v kamenném obchodě za 500,- Kč, velikost košíčků C. Ale spokojená nejsem.
Princip podprsenky spočívá v tom, že se na Vás nalepí a tím vlastně drží. Je to nepříjemné, zvlášť teď v tom horku.
Snad si na ni časem zvyknu, zatím jsem ji ale odložila a nosím klasiku. Je to ale jen můj subjektivní názor, někomu může zrovna tenhle typ prádla vyhovovat.
Pruhledna raminka nejsou neviditelna a nejsou delana pro saty bez ramen. Popravde vykukujici pruhledna raminka jsou neco jako ponozky do sandalu, zkratka neodpustitelny modni prestupek. Pro saty bez raminek jsou korzetove podprsenky s odepinacimi raminky, spravne velikosti.
Tyhle rádoby vynálezy jsou hrozný. Prsa musí být podepřená , aby to pěkně vypadalo. Já bych zůstala u klasiky s průhlednými ramínky. Nejlépe pusch up, aby to vypadalo. Moje tchýně již v 50 chodila s jakovou tou podprsenkou ze síťky.. Bože jak já to nesnáším. Teď má místo prsou 2 placky přesně jako ženy v Africe. Já se přimlouvám za kvalitní podprsenku aby prsa měli pohodlíčko a byly krásné. Nevím kolik vám je, ale i v 60 můžete být krasavice.
Mě se třeba líbilo toto :
Tahle paní byla krásná až v 70.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.