Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte s tímto nějakou zkušenost. Beru HA, minulý měsíc se mi menstruace dostavila, ale bylo to spíše takové špinění, tento měsíc mám už třetí den zpoždění. Jsem si jistá, že jsem nevynechala prášek, ani jsem neměla průjem, neužívám jiné léky. Udělala jsem si těhotenský test, vyšel negativně. Mám už asi měsíc citlivá prsa, před měsíčkama se mi vždy zhoršila pleť, pobolívalo mě v podbříšku, ale teď vůbec nic. Myslíte, že můžu být těhotná? Jaký jiný důvod by mohl být, že jsem to nedostala?
Díky všem za rady.
Jak dlouho bereš HA? Jestli jsi jen začala, tak možné to je. Tělo si musí na HA zvyknout. Pokud ji bereš léta, bude možná lepší zajít ke svému gynekologovi a HA změnit. Pod dlouhodobějším braní může začít zlobit. Další eventualita je, že jsi těhotná. Přeci jen HA je spolehlivá na 99,8%. A Murphyho zákony někdy pracují dost spolehlivě.
Beru 3,5 roku. Nikdy se mi nic takového nestalo, vždy jsem měla měsíčky jako hodinky. Až teď poslední dva měsíce...
Těhotenství by se mi zrovna teď moc nehodilo Zkusím si ještě koupit test od jiné značky,...
Úplně nejlepší bude, když si hned v pondělí skočíš k lékaři. Když řekneš, že máš akutní problém, měl by tě vzít hned. Těhotenství je nepravděpodobné, ale ne nemožné. Pokud nejsi těhotná, je to rozhodně nestandardní stav a tak i tak je vyšetření na místě.
doplněno 01.07.12 16:32:Jinak píšeš, že jsi žádnou pilulku nevynechala... nevzala jsi třeba nějakou pozdě?
Jíš celé 3,5 roku stejnou značku pilulek?
doplněno 01.07.12 16:32:A ještě mě napadá, nezvracela jsi? Třeba po alkoholu, nebo z jakéhokoli jiného důvodu...
Ne, nezvracela jsem, alkohol piju akorát tak na silvestra
No, rok jsem brala ty jedny, pak mi je doktorka změnila, půl roku jsem měla jiný, ale po nich jsem hodně přibrala, tak mi zase vrátila ty co jsem měla na začátku.
Dobrý den,
možnost těhotenství tu samozřejmě je. Ale, jak píše předchozí rádkyně, může jít jen o běžnou nepravidelnost, pokud jsi začala antikoncepci teprve užívat. Některá hormonální antikoncepce nesedne vůbec a musí se zkoušet jiná.I při dlouhodobějším užívání antikoncepce může k nepravidelnostem docházet. Mě se to stává třeba při nachlazení, při nějaké stresové situaci.
V případě nejistoty je jediná možnost - návštěva lékaře.
Je horko - a ve vedrech dělá cyklus potíže často i s HA, tělo navíc reaguje i na změnu režimu, která s prázdninami často přichází... otěhotnění je velmi nepravděpodobné, test jste ostatně zkoušela. Jestli vás to zneklidňuje, tak holt k doktorovi, ale myslím, že momentální počasí a začátek prázdnin jako vysvětlení dostačují
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.