Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat tuto sukni?

Od: wamp® odpovědí: 7 změna:

Zdravím*slunce*Dámy,prosím vás,kde sehnat takovou to,nebo podobnou sukni ve větším čísle?Ať hledám,jak hledám,nemohu ji najít i-odevy.cz/...*plac*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jaká velikost +/- přesně?

hodnocení

Někdy sice 46 a někdy zase 48*ee*

hodnocení

2x

Sukně je to pěkná, nechápu ale, proč dělají takový humbuk, když mají k dispozici jen 2 kusy, navíc ještě jen v jedné velikosti. Být jimi, stáhla bych to a doprodala normálně v obchodě. Je to mnoho povyku pro nic. *ee*

Domluvte se s nimi /telefon, či mail/, kdy dostanou větší čísla a hned si jednu zamluvte. Jde to, nemusíte přes košík. Ta 44 má boky 100 cm a to už je taková větší velikost. Tak si to domluvte přímo s nimi, pokud kupuji přes e-shop, využívám také spíš telefonního kontaktu a všechno si raději domluvím "na ucho".

Ať Vám sluší.*palec*Jaga.

doplněno 01.07.12 09:35:

S těmi kapsičkami je dost pracná a myslím si, že kdybyste si ji dala ušít přímo na sebe, zaplatila byste určitě víc, než za hotovou.

hodnocení

Jaguško,moc děkuji*slunce*Vidíte,to mne nenapadlo,optám se jich přímo na tlf.,uvidíme.Je hezká,že?Klidně bych vzala dvě,od každé jinou barvičku.

Je moc pěkná, taková sportovní, tato móda se mi líbí.

Já bych ale potřebovala nějakou ASIMETRICKOU: ASI METR širokou, ASI METR dlouhou. Co nadělám - škoda. *smich* Jaga.

hodnocení

Jaguško,váš smysl pro humor je opravdu famózní*smich**haha*

janakuk*
hodnocení

0x

Vemte obrázek do krejčovství, určitě Vám řeknou cenu za kterou jsou schopni ji ušít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]