Ahoj všem.Mám pár dotazů ohledně gelových nehtů.Začala jsem je dělat sama sobě a mám problém s tím,že se mi pod nalepeným tipem udělají bílé bublinky a je to pod gelem vidět.Pak mám další problém s bílou francií.Mám na to tu kovovou kuličku a stejně to mám kostrbaté a navíc mám to bílé hrozně světlé a není to moc vidět.Prosím o radu.
Bublinky pod tipem jsou vzduch, dala jsi tam asi moc lepidla a tip pořádně nepřitlačila.
Francii můžeš dělat ve dvou tenoučkých vrstvách buď tou kuličkou nebo normálně štětcem, záleží na šikovnosti.
lpatrizia*
Jo to je možný.Mám totiž lepidlo bez štětečku,takže ho na tip kapu a je ho tam víc.Zkusím to štětečkem.A k té francii:to mám jako nanést jednu vrstvu a zapéct a pak druhou a znovu zapéct?Nebude to moc silné?Pak se totiž dělají takové ty zobáky na nehtech a nevypadá to hezky.
elena*
Ahojky,chci opravit Janie, bublinky se dělají když dáš málo lepidla! Naopak,lepidlem nešetři,pořádně tip zhoupnutým pohybem od volného okraje k prostřed nehtu přitiskni a drž alespon 15 vteřin pro jistotu.Lepidlo co ti vyteče kolem pak ihned setři. A co se týče bílého gelu,tak si kup extra bílý gel.
lpatrizia*
Díky moc.A nevíš náhodou jak kvalitní jsou gely od beauty lada?Nebo je lepší od expa?Nemáš s tím zkušenosti,nebo můžeš mi nějaký doporučit?Nerada bych zbytečně vyhodila prachy.
lpatrizia*
A ještě mám jeden dotaz.Jaký je rozdíl mezi jednofázovýma a vícefázovýma gelama?
elena*
Ahojky, se značkou B.Lada zkušenosti nemám,ale zkoušela jsem spoustu značek a zůstala jsem u Expy,s tou jsem spokojená. Vícefázové gely,znamenají Fáze 1-podklasový gel, fáze 2 stavěcí-hlavní vrstva a fáze 3 lesk. Jednofázový se nanáší jak se ti hodí-v jedné dvou,nebo i třech vrsvách a zůstává po setření výpotku jakž takž lesklý. U tohodle je to celkem jedno jestli budeš používát třífázové gely,nebo jedno,ale co ti poradím je,že jestli budeš používat jednofázový,tak si stejně pořid i podkladový gel-líp to bude držet. Já dělam nehty: Podkladový,zapeču...jednofázový jednu vrstvu silnější,zapeču...pak setřu výpotek,obrousim nehet do ideálního tvaru,oprášim a přetáhnu leskem a zapeču. Lesk je také dobré používat-je extra lesklý a řídký a po zapečení se už nestírá-vytvrdne úplně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.