Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jak se pozná prochladnutí vaječníku - neboli zánět?
Bolí mě v celém podbříšku, taková slabá bolest, spíše při protahování těla nebo v leže. Když chodím, tak mě to nebolí.
Když jdu na wc, a trochu přitlačím, tak mě občas i píchne v podbříšku.
Nevíte co to může být?
Všem děkuji za radu ![]()
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
krkovicka*
0x
Zánět se projeví tak že chodite skrcena a ani narovnat se nemůžete.Bolest jakoby Vás někdo píchal nožem a kroutil ho ve Vás.Přidá se teplota.
Zabalte se do deky,pijte urologické čaje a uvidíte zda Vás bolest premuze a požene k lékaři.Kdyby každý měl běhat k lékaři kvůli pichnuti,byly by plné ordinace a lékařů nedostatek.
Může to byt i natahnute svalstvo...
Zabalte se do deky,pijte urologické čaje a uvidíte zda Vás bolest premuze a požene k lékaři.Kdyby každý měl běhat k lékaři kvůli pichnuti,byly by plné ordinace a lékařů nedostatek.
Může to byt i natahnute svalstvo...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]