Nejste přihlášen/a.
Píšou, že Rosalgin je pro ženy od 15 let. Mně je 14 let, můžu ho užívat nebo ne a prč ne?
Rosalgin nedoporučuji, můj gynekolog říkal, že viděl dost žen, co k němu přišly "popálené" právě od Rosalginu, protože je hodně agresivní a mnoho žen ho nesnese.
Spíše než propagovaný Rosalgin doporučuji Aflovag, je výborný, nebo obyčejný řepíkový čaj smíchaný se dvěma lžičkami jablečného octa. Tím se také dělají výplachy a jsou čistě přírodní.
Já doporučuji nekupovat si žádný takovýto lék sama, ani když jsou volně prodejné a vždy se dojít poradit s příšlušným lékařem na vhodné léčbě, přípdně neléčbě (spousta žen se snaží ůléčit vším možným i nemožným "výtokk", který ale u nich není projevem ničeho špatného, jen přirozeného zvhčování).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.