Nejste přihlášen/a.
Další dobu potkávám v klubu u nás muže a mě je sympaticky a všimla sem si,že poslední dobou na mě dost častou kouká a pozoruje mě kde chodím a aj i jeho kámoši mě sledují a pak mu nahlašují kde se pohybuju,když na něho kouknu tak uhýbá pohledem a začne byt takový rozhozeny jakdyž přešlapuje,skrábe se ve vlasech a neví co z rukama když se ale přiblížím utíká jak kdyby se vám chtěl vyhnout a nikdy za mnou nepřijde sám tak nevím jestli je tam zájem nebo není díky moc za odpověd
A zkusila jste se na něj usmát? Pokud se na vás kouká, je to stydlivý a zděšený pohled, snaží se být nenápadný nebo se usmívá?
Zkoušela sem právě já taky se celkem stydím dost bývá v obložení svých kamarádu ...prostě kouká na mě,ale je divné že nepřijde to mi leží v hlavě...
Buďto se stydí nebo mu to přijde trapné nebo je to celé vyložené jinak.
A jak reaguje, když dojde k očnímu kontaktu? Vydržíte to? Nebo někdo hned ucukne? Nebo k tomu ještě nedošlo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.