Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi,ale nevím jestli mám u něj šanci

Od: radkacka1 odpovědí: 6 změna:

Další dobu potkávám v klubu u nás muže a mě je sympaticky a všimla sem si,že poslední dobou na mě dost častou kouká a pozoruje mě kde chodím a aj i jeho kámoši mě sledují a pak mu nahlašují kde se pohybuju,když na něho kouknu tak uhýbá pohledem a začne byt takový rozhozeny jakdyž přešlapuje,skrábe se ve vlasech a neví co z rukama když se ale přiblížím utíká jak kdyby se vám chtěl vyhnout a nikdy za mnou nepřijde sám tak nevím jestli je tam zájem nebo není díky moc za odpověd :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na to by Vám odpověděl jen on sám. Ale jisté je, že si Vás všiml a ví o Vás...Jen na vás dvou záleží, zda kolem sebe budete jen chodit, nebo si dodáte odvahu a začnete i komunikovat. Komunikace napoví víc...

iz*
hodnocení

0x

A nemůže to být naopak? Že mu kamarádi nahlašují, kam jdete, aby se Vám mohl snáze vyhnout?

Jak vůbec víte, že mu někdo něco "nahlašuje"? Používáte odposlech nebo jej špehujete? Pak bych se nedivila, kdyby se Vám skutečně vyhýbal.

lentilkao*
hodnocení

0x

A zkusila jste se na něj usmát? Pokud se na vás kouká, je to stydlivý a zděšený pohled, snaží se být nenápadný nebo se usmívá? :)

radkacka

Zkoušela sem právě já taky se celkem stydím dost bývá v obložení svých kamarádu :)...prostě kouká na mě,ale je divné že nepřijde to mi leží v hlavě...

lentilkao*

Buďto se stydí nebo mu to přijde trapné nebo je to celé vyložené jinak. :)

A jak reaguje, když dojde k očnímu kontaktu? Vydržíte to? Nebo někdo hned ucukne? Nebo k tomu ještě nedošlo? :)

radkacka

Tak u tohoto někdy vydrží,ale pak se začne škrabat ve vlasech začne byt norvozní vydrží i par minut kukat a nebo někdy hned ucukne jak se na něj podívám,ale já to právě dělám taky protože se začnu stydět :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]