Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Crocsy- můžu je vyprat?

Od: hatmatilka* odpovědí: 12 změna:

Ahoj, zajímalo by mně jestli se můžu crocsy prát peotože je mám špinavé a ručně mi to nejde vyčistit...:/

Crocsy- můžu je vyprat?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

1x

Nechala bych je den-dva odmočit v mýdlové vodě. Teprvev případě, že by to nepomohlo, bych riskla tu pračku.

cobrak*
hodnocení

0x

Poslal bych je tam, ale bez aviváže a s minimem prášku.

krkovicka*
hodnocení

0x
Crocsy nevím.Ale tý od ťamánů peru normálně.Sice nic moc,barva vybledla ale něco dolů jde.

hahanaj*
hodnocení

0x

určitě je dej do pračky, dělám to běžně i s botaskama a vše je krásně jako nové

hodnocení

0x

Taky jsem je přihodila k barevnému prádlu do pračky na 40´C. Bez problémů. A tenisky taky ikdyž nemám speciální program na boty. *jasne*

hodnocení

0x

Tyhle boty jsou nesmrtelné, prali jsme je už několikrát a v pohodě.

di*
hodnocení

0x

Záleží jakou špínu na nich máš, zkus vydrhnout Cifem a budou jak nový :)

tatranka*
hodnocení

0x

Vždycky je myju radši ručně. A našla jsem crocs butter, který Ti je znovu vyleští a uchová.

Tady je odkaz ... superjeans.cz/...

hodnocení

0x

Mám crocsy jak na léto,tak na zimu a v pračce na 40stupňů v pohodě peru.Ještě rada,černé crocsy natírám černým krémem na boty s houbičkou,jsou tak pořád perfektně černé.

emis*
hodnocení

0x

Kartáčem jste zkoušela? Já je nedávno drhla kartáčem a byly poté jako nové ;)

Jo i kartáčem jsem zkoušela a dobrý.Jsou to fakt nesmrtelné a strašně pohodlné boty.Jen častým mytím a téměř denním nošením vyšisují a ten krém na boty vše srovnal,fakt ani nohy neobarví.

janab*
hodnocení

0x

Peru je na 40°C běžně (mýdlovými ořechy). Větší špínu ale vyčistí lépe cif + kartáček. Na hlínu ze zahrádky apod. mi přijde ale pohodlnější je jednou za čas nacpat do pračky. V pračce se též hezky vyperou dírky v botech a různé hrany.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]