Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
darovala jsem oocyt,bohužel se to neobešlo bez komplikací a následující týden jsem prodělala hyperstimulační syndrom,po šesti dnech tekutina z břicha zmizela,osmý den bylo všechno v pořádku a vaječníky se začaly zmenšovat.Menstruovat bych měla začít za pět dní,včera jsem byla na ultrazvuku kde mi to lékař potvrdil,ale dnes jem začala špinit a pořád to sílí,řekla bych klasický nástup menstruace.Nestalo už se vám to někdy?Nevím totiž jak začít brát antikoncepci,jestli už dnes,nebo počkat jak se to vyvine...Ale nerada bych to prošvihlaDěkuju
Jestli se nepletu, před darováním se berou nějaké hormony? Takže určitá rozhašenost není neočekávatelná, zvlášť jestli tam byly nějaké komplikace. Ohledně antikoncepce doktorovi brnkněte, tohle vám řekne snadno i po telefonu Ale rozpoznání začátku menses po ultrazvuku bych moc vážně nebrala, historek, jak se den před porodem mamina dozvěděla, že má nejmíň týden čas, je hromada - no jasně, je to něco jiného, ale člověk by řekl, že je tam víc k vidění, tak se trefí líp
A jestli máte nějakou nejistotu, holt to v nejhorším měsíc budete muset vydržet o jiných způsobech...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.