Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké zvolit tampony?

Od: cecilie* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, je mi 14 let a zajímal by mně váš názor na používání menstruačních tampónů. Jsou lepší obyčejné nebo pro confort, mohu je používat i v noci. Jaká značka je podle vaších zkušeností nejosvědčenější?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobré a cenově "rozumné" jsou Jessa z DM drogerie. "Comfort" jsou samozřejmě lepší, protože jsou jemnější.Pokud je Vám 14. kupte si "mini", nejmenší velikost. V noci se tampony samozřejmě používají také, někdy je třeba použít větší. Je to individuální záležitost, záleží na síle krvácení a zda jste na začátku menstruace či na konci.

upnicol*
hodnocení

0x

Ahoj,

jsem ve tvém věku a na tvém místě bych zvolila o.b. mini ProComfort. Mě vyhovují nejvíc ze všech zkoušala jsem i ko+exky, tampax s aplikátorem ale žádné mi nevyhovovaly. Ovšem je to hodně individuální.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]