Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, zda někdo s Vás nemá nějaké zkušenosti s nějakým přípravkem (vitamíny) na zhoustnutí a zlepšení kvality vlasů. Mám vlasy jemné, poměrně dost mi padají a mám jich bohužel málo
Předem děkuji za jakoukoli radu.
Hustota vlasů je dána geneticky ,moc ji neovlivníte ,spíš bych sázela na střih a péči , péči zevnitř i zvenku ,jsou o tom diskuze na netu ,zadejte si do hledáčku ,určitě toho najdete dost
doplněno 25.06.12 16:13:Jinak ,na jemné platí - nedávejte po umytí moc balzámu ,po něm vám vlasy více plihnou a výsledek je nepěkný ,když už musíte balzámovat ,nebo dávat kondicionér kvůli rozčesání ,tak jen na konečky ,zkoušela bych pěnová tužidla ,zase raději v menší míře ,když jsou vlasy oslabené ,padají, moc bych na ně raději nedávala ani barvu ,a zevnitř -pijte kopřivový čaj ,jinak zinek a vitamíny skupiny B
Jen doplním, že to chce kvalitní střih vlasů. Pokud máš jemné vlasy, tak rozhodně ne stejnou délku a vlasy dlouhé, kde vlasy vypadají, jako by jich bylo ještě méně.
Holkám s jemnými vlasy se většinou doporučuje vlasy stupňovitě sestříhat, tím se vlasy odlehčí a opticky je jich více - to ti poví každá dobrá kadeřnice Také mám jemné vlasy, balzámy nepoužívám vůbec, protože mi pak vlasy zplihnout. Občas jen sprej na konečky kvůli rozčesávání.
Vlasy umývej dvakrát, druhé opláchnutí studenou vodou. Fén nastav na nižší teplotu a foukej se nejprve s hlavou dolů, pak vlasy vytvaruj a dofoukej pomocí kulatého kartáče, který vlasy "nadzvedne" a udělá více objemné
Samadoma - mě tedy funguje na 99%
Takže za prvné - padají-li vám hodně vlasy, tak je to na návštěvu u lékaře. Já to sice tady radím každému, kdo podobný dotaz zadá, ale myslím si, že je potřeba vyloučit např. onemocnění štítnou žlázou. Pokud totiž vlasy padají hodně, tak to může signalizovat nějakou nerovnováhu v těle. Mně např. nikdy nepomohly vodičky, kterými bych si vlasy natírala, nikdy mi nepomohly tolik reklamou propagované různé šampony a tak. U mě byl opravdu problém v štítné žláze.
Dobrý den.
Pokud vlasy padají, je dobré navštívit lékaře. Nejlépe obvodního a on už Vás pošle k příslušnému odborníkovi.
Vhodná je samozřejmě i rada s dobrým kadeřníkem. Výběr šamponu nebo tonizujícího přípravku je už opravdu jen víceméně kosmetická záležitost. Jak už jsem psala v jednom dotazu, na vlasy je dobré používat přípravky s minerály z Mrtvého moře. Prodávají se běžně v lékárně.
Ano, v lékárně. Ale asi to budete muset zkusit co vám bude vyhovovat. Tohle si zadejte :šampon s obsahem zinku na googlu a něco vyberte. Já mám ráda třeba tento pro-vlasy.cz/...
Ale i za 200 nemusí být špatný šampon. Taky nepoužívám krém za 1000, ale za 40 kč.
Mi kožař přikázal Selzink +. Tedy selen a zinek. Užívat 3 měsíce a pak 3 měsíce přestávka. Cena je podle firmy, chtěla jsem ten nejlevnější a zjistila jsem, že obsah účinné látky je stejný jako u drahého přípravku od jiné firmy. Jím ho poctivě, ale vlasy mi na stará kolena stejně padají, ale rostou jako blázni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.