Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nalepovací řasy

Od: lulu007* odpovědí: 2 změna:
Ahoj, chtěla bych vyzkoušet nalepovací řasy, ale vůbec nic o nich nevím. Zajímalo by mě jestli jsou jen na jedno použití, jak se sundávají, jak dlouho vydrží, jestli třeba nemůžou odpadnout, jaké kupovat, kolik asi tak stoji atd. Děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moncici*
hodnocení

0x
Ahojky, takže nalepovací řasy stojí zhruba 80,- -90,- samozřejmě můžou stát i víc podle toho kde je koupíš(třeba v Tetě drogerii je mají atd. ) mají několik druhů...černé, barevné, záleží jestli je chceš na maškarní nebo do společnosti a lepidlo na řasy se prodává zvlášť, je to tubička jako vteřinové lepidlo ( já jsem si z nového vteřin.lepidla vzala ten hubenej nástavec a nasadila na tohle lepidlo na řasy, lépe se mi to aplikuje) a to lepidlo stojí taky asi do 100,- Kč. Komplet návod na použití je na každých řasách, mají i různé hustoty řas, je z čeho vybírat :) No a pak záleží jen na Tvé zručnosti jak si řasy nalepíš, mě osobně to trvá docela dlouho, chce to cvik...na každou řasu naneseš lepidlo, tenkou vrstvičku, chvíli počkáš...pár vteřin a pak si je nalepíš těsně nad Tvoje řasy, lepidlo drží dobře, jen je to asi hodinu dost nezvyk :) Ještě doporučuji z mé zkušenosti nalíčit si vlastní řasy pokud je máš světlé a namalovat si černou linku tekutýma linkama a pak nalepit umělý řasy, protože to lepidlo na řasy je černé. No a jsou i na více použití, když jdeš spát tak si je sundáš a podle potřeby znova použiješ :) Držím palce...když jsem je lepila poprvé stálo mě to spousty nervů *zed**haha* , ale dneska už mi to celkem jde *palec*

ana*
hodnocení

0x
Ahoj, já s nima začala asi loni v září a dnes už mi to celkem jde, také jsem ze začátku měla nervy, ale dnes už je to celkem v pohodě. Jen jsem trošku flink na líčení, takže mám řasy 3-4 týdny v kuse. Večer odlíčím to nejdůležitější, linky, barevnou tužku a ráno se jen podívám, zda se neodlepily konečky řas v kouktu oka nebo na druhé straně. Domaluji a běžím do práce. Narazila jsem i na lepidlo bílé, bohužel podle krabičky barvu nepoznáš (kupuju jtedy en jeden druh), není to na ní napsané. Narazila jsem na řasy od fy Essence běžně dostupná v Rossmanu, a ty nesjou tak husté, jako u ostatních značek, oči totiž potom vypadají nepřirozeně. Ještě jsem se naučila dělat to, že si umělé řasy než je poprvé nalepím, jemně po konečkách zkrátím ostrýma nůžkama, protože i když se na to v nalepeném originále z prodejny nepozná, jsou opravdu trochu více dlouhé, ale záleží na každé ženě, co jí bude vyhovovat. Ještě něco k aplikaci, po cca 30ti vteřinách nanešeného lepidla na řasy, řasu vezmu, prstem nebo čistou sirkou přilípnu do vnitřího okraje oka cca 4-5 mm od začátku víčka a pak sirkou jemně dotukám až na konec víčka, tak také postupuji, pokud se mi řasa přes den uvolní, většinou tím, že oko občas slzí. Hodně úspěchů přeji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]