Nejste přihlášen/a.
Nevíte čím by šli na velikonoční vajíčka nalepit třpytky. Samozřejmě něco, aby se poté vajíčka dali jíst
Díky
Treba lakem nebo lepidlem.
Na jidlo to vliv mit nebude, pac pred jidlem se trpytky z vajcka sundaj i se skorapkou (tu nejime).
Lepila jsem několik věcí hodně hustým škrobem.
Došlo mi, že všechny tyto rady budou hodně obtížné. A to proto, protože všechno dlouho schne. Tedy třpytky budou z vajíčka sjíždět, vejce nebudete moci položit, bude obtížně ho uchopit, dokud to všechno dokonale nezaschne. Nemáme dobrý nápad. Lepila jsem po obvodu vyfouknutého vajíčka 3 mašličky. Mašličky stále padaly a klouzaly a nedržely tam, kam jsem je umístila, protože lepidlo bylo mokré. Vyřešila jsem to kanagonem. Ten schne velmi rychle. Vyfouknutým vejcem jsem protáhla stužku téže barvy a na konci udělala mašličku. Vajíčka byla pověšená na kytici kroucené vrby. Paráda!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.