Nejste přihlášen/a.
ahoj, ráda bych vyzkoušela tento spalovač tuků, protože jsem na něj našla ohromné množství pozitivních referencí. Chtěla jsem se ale zeptat těch kteří s ním mají zkušenost, zda před užíváním nějak upravovali jídelníček? Cvičili jste nějak více? Nechtěla jsem zakládat novou diskusi, protože jedna tu už na Pyrolis je, ale je uzavřená.
polykání prášků je vždy pohodlnější než aktivní pohyb, který nastaruje látkoovu výměnu, která zajistí permanentní spalování tuků přirozenou cestou, a to i ve spánku
není nad raní jogging nalačno, jedno malé kafíčko nalačno před během povzbudí, prvná výsledky čekejte po 14 dnech
peníze za prášky mi pošete na účetd za tuto dobrou radu, když se donutíte a vytrváte do léta budete jako laňka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.