Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uces pro odstate usi

Od: elda2609* odpovědí: 6 změna:

Ahoj mam odstate usi.. je mi skoro 12 a chci nosit taky neco jineho nez rozpustene vlasy.. chtela bych nejakej usec ale ke kadernici uz nechci :) mate nejake foto kde bych schovala ty usi aspon trochu abych nevypadala jako opice me to vadi kluci se mi i smejou (nektery) mate taky takovy problem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

2x

je spousta krásných ženských, které mají odstáté uši. Například Sharon Stone, která ty svoje uši záměrně vystrkuje.

Tak nepropadej depkám a beznadějím, dolní část hlavy ti roste rychleji než horní a uši se ti časem připlácnou k hlavě.

A kluci se ti nesmějí proto, že máš odstávající uši, ale protože vědí, že tě tím pozlobí.

Uces pro odstate usi
martinaa*

Zdravíčko, musím bohužel nesouhlasit... Sharon Stone má krásná ouška, která s nějakými odstátými nemají co dělat:) Když se podíváte na její fotky s krátkým účesem, nikde nic netrčí. Ve 12 letech se také uši samy k hlavě nepřiplácnou, uši se vyvíjí do 5 let, pak jsou tvarově hotové a ani protahující se obličej s nimi nic neudělá. Ve školce mám jednu holčičku, která má opravdu hodně odstáté uši, což maminka zatím neřeší (ona vůbec nějak neřeší téměř nic, velmi divná). Holka je předškolačka a děti se jí smějí. Ve škole to samozřejmě bude pokračovat a chudák holka z toho bude mít trauma. Podobné případy znám i od kamarádů, co mají starší děti.

Nevěřím těm řečem, že ženská je krásná i s odstátýma ušima, křivými zuby, a nemá se to řešit. Jistě, najde se spousta lidí, kterým je to fuk nebo to neřeší, ale posmívání ve škole dokáže udělat celoživotní blok, pokud jde o opravdu viditelnou "vadu". Sama jsem měla úděsně křivé zuby a snášela plno posměchu. A kdybych nenosila rovnátka, tak mám ty úděsné křivé zuby i dnes, a to na kráse ani sebevědomí nepřidá...

Tazatelko, pokud máš opravdu odstáté uši - a není to jen tvoje představa - domluv se s rodiči na jejich přišití. Je to pár stehů a můžeš být hned šťastnější;)

doplněno 14.03.13 10:37:

Uznejte sami, že to jsou nebe a dudy a z pána udělal zákrok docela fešáka:)

omlazeni.cz/...

hodnocení

1x

Jestli Tě ty uši hodně trápí, promluv si s maminkou o přišití uší. Vím, že v dětském věku to bylo zadarmo a nebolí to, neboj. A měla bys po starosti s účesem. Zeptejte se na to u doktorky. Nevím, jestli to není nějak omezeno věkem. Moje neteř na tom byla v 6-7 letech, ale je to už asi 20 let, dnes to může být jiné. Dobře se to v dětství hojí.

zepe*

doplnim jen stránku kde je vse popsano

ona.idnes.cz/...

Tak hrazeno je to asi do deseti let, podle toho článku, ale stejně se na to zeptejte u doktorky. Předpisy se stále mění, třeba je to zas jinak, ten článek je z roku 2011.

zepe*
hodnocení

0x

je spostu krásných účesu ktere prekryji usi. najit si na google galerie ucesu a vybrat si. kamaradka nosi tedka dva copy ktere krasne prekryjí usi a muzu rict ze ji to sekne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]