Nejste přihlášen/a.
Ahoj mam odstate usi.. je mi skoro 12 a chci nosit taky neco jineho nez rozpustene vlasy.. chtela bych nejakej usec ale ke kadernici uz nechci mate nejake foto kde bych schovala ty usi aspon trochu abych nevypadala jako opice me to vadi kluci se mi i smejou (nektery) mate taky takovy problem?
je spousta krásných ženských, které mají odstáté uši. Například Sharon Stone, která ty svoje uši záměrně vystrkuje.
Tak nepropadej depkám a beznadějím, dolní část hlavy ti roste rychleji než horní a uši se ti časem připlácnou k hlavě.
A kluci se ti nesmějí proto, že máš odstávající uši, ale protože vědí, že tě tím pozlobí.
Zdravíčko, musím bohužel nesouhlasit... Sharon Stone má krásná ouška, která s nějakými odstátými nemají co dělat Když se podíváte na její fotky s krátkým účesem, nikde nic netrčí. Ve 12 letech se také uši samy k hlavě nepřiplácnou, uši se vyvíjí do 5 let, pak jsou tvarově hotové a ani protahující se obličej s nimi nic neudělá. Ve školce mám jednu holčičku, která má opravdu hodně odstáté uši, což maminka zatím neřeší (ona vůbec nějak neřeší téměř nic, velmi divná). Holka je předškolačka a děti se jí smějí. Ve škole to samozřejmě bude pokračovat a chudák holka z toho bude mít trauma. Podobné případy znám i od kamarádů, co mají starší děti.
Nevěřím těm řečem, že ženská je krásná i s odstátýma ušima, křivými zuby, a nemá se to řešit. Jistě, najde se spousta lidí, kterým je to fuk nebo to neřeší, ale posmívání ve škole dokáže udělat celoživotní blok, pokud jde o opravdu viditelnou "vadu". Sama jsem měla úděsně křivé zuby a snášela plno posměchu. A kdybych nenosila rovnátka, tak mám ty úděsné křivé zuby i dnes, a to na kráse ani sebevědomí nepřidá...
Tazatelko, pokud máš opravdu odstáté uši - a není to jen tvoje představa - domluv se s rodiči na jejich přišití. Je to pár stehů a můžeš být hned šťastnější
Uznejte sami, že to jsou nebe a dudy a z pána udělal zákrok docela fešáka
Jestli Tě ty uši hodně trápí, promluv si s maminkou o přišití uší. Vím, že v dětském věku to bylo zadarmo a nebolí to, neboj. A měla bys po starosti s účesem. Zeptejte se na to u doktorky. Nevím, jestli to není nějak omezeno věkem. Moje neteř na tom byla v 6-7 letech, ale je to už asi 20 let, dnes to může být jiné. Dobře se to v dětství hojí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.