Nejste přihlášen/a.
Zdravim uz asi 14 dni se snazim kazdy den hodku-dve cvicit, mam ponekud problemy s tloustkou stehen a chci je mit stihle, cvicim tak ze roztahuju nohy a zase je davam k sobe, timpadem se jedna o cviceni vnitrnich stehen, obcas udelam i za den 60 drepu a ted jsem zacala behat, ale zda se mi ze mi stehna nehubnou, cim to je? Delam neco spatne?Diky za odpovedi
Zdravím.
Vydržte, 14 dní je velmi krátká doba! Zkuste cviky zpestřit třeba cvičením na rotopedu, stepperu nebo rychlou chůzí.
Mě se nejvíc osvědčila rychlá chůze, chůze do schodů a dřepy. Celkem tak hodinku denně.
Viditelné výsledky se dostavily ale až tak po 6 týdnech.
Přesně tak, za 14 dní nemůžete čekat zázraky..tak po 4-6 týdnech můžete začít pomalu pozorovat změny. Důležité je pravidelná a pestrá strava, pitný režím, ale to určitě víte. Také nemá smysl cvičit např.15 minut..radši hodinku intenzivně-chůze, běh, rotoped, steppr, případně doplnit dřepy, cviky s činkami, dobrá je i guma na nohy a pdoboně. Vytrvejte a výsledky se určitě dostaví. držím palce )
Je to krátká doba na hodnocení. Přesto si myslím, že cvičením spíš získáte svalstvo na stehnech, budete je mít pevná, vysportovaná, ne žádné klepavé maso. Ale těžko zhubnou.
Vím to podle sebe. Hodně jsem jezdila na kole, dělala dálkové pochody. Měla jsem nohy jak ze železa, na stehnech takové tvrdé vytrénované svaly. Ale hubené to tedy nebylo. Přesto to snad vypadalo líp, než ta klepanina. Takže ve cvičení pokračujte s elánem, i když třeba stehýnka nepohubnou, rozhodně budou vypadat líp. Jaga.
Opět - cvičením sice krásně zpevníte svalstvo a není pravda, že na to potřebujete měsíc. Pokud cvičíte správně a intenzivně, rozdíl poznáte do týdne. Ale co se týká tuku, ten, pokud nezměníte stravovací návyky, vám tam pořád zůstane a tím jak porostou svaly, nohy budou co do objemu ještě objemnější. Píšu to zde pořád jak papoušek, každý cvičí do úmoru, ale zbytečně. Pro vás bude lepší než posilování rotoped nebo běh s tepovou frekvencí kolem 55-65% vašeho maxima, ale pokud nezměníte stravu, je to zbytečné. Tělo čerpá energii z glukozy, která koluje v krvi a pokud nedoplňujete při cvičení sacharidové nápoje, nejlépe s carnitinem, který za jistých okolností podporuje spalování tuků, začně tělo čerpat energii ze svalové hmoty, protože je to pro něho dostupnější energie, než při čerpání z tuků. Přinutit tělo čerpat z tuků, jde jen a pouze pravidelnou stravou, nejlépe v kombinaci s cvičením a dostatkem bílkovin na ochranu svalové hmoty.
Čtrnáct dnů je na viditelné zhubnutí jako když plivnete do řeky...
Dřepy a roznožováním (nepíšeš v jaké poloze) přílišného zhubnutí stehen v krátkém časovém horizontu mnoho nedokážeš - zkus přidat běh (vytrvalostní, ne sprinty) a cyklistiku/spinning - švihově - rychle kmitat nohama s malou zátěží... Ale počítej s tím, že efekt se dostaví spíše po několika měsících, než po několika dnech - vytrvej...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.