Nejste přihlášen/a.
Toto je moc pitomá otázka. Všude, v televizi, v novinách, v časopisech je spousta rad, na hubnutí. Od lékařů, od odborníů na výživu. Asi to s hubnutím nemyslíš vůbec vážně, jen s tou myšlenkou koketuješ. Pohledej si odborné rady, protože jsi ve vývoji a takové pitomé nápady jako jíst 5x týdně, je akorát na to, založit si na sádlo. A to že něco neumíš, není překážkou tomu, začít se hýbat. Přeju ti, aby jsi našel svou cestu a nejen hnípal u compu a telky a přemýšlel nad hubnutím a pohybem. Všecko je lepší než toto
Zdravím, Honzo. Pobavilo mne, že se snažíte jíst 5x týdně. Tak to změňte honem stravovací návyky! Chce to jíst 5x denně v malých porcích, zařadit ovoce, zeleninu, nepít sladké nápoje, ale pitný režim dodržovat. Už to zde v mnoha diskuzích bylo řečeno. S fotbalem poradí někdo zkušenější, já bych začala s během. Abych vydržela s dechem, až se budu honit za tou mičudou na hřišti. Přeji úspěch a pohybu zdar!
Honzo, stačí se prostě hýbat. Jakýkolik pohyb. To by přece v Tvém věku mělo být přirozené. Plavání, jízda na kole, chůze, teď třeba plážový volejbal - je skoro u každého bazénu. Hlavně nesedět u počítače.Pohyb Tě musí bavit a pak to půjde samo.
Jídlo samozřejmě několikrát denně v menších dávkách, pitný režim, dostatek spánku. I to je důležité.
Nová rada: Mlékem proti obezitě
Přírodní složka nicotinamide riboside, která byla objevena v mléce, může chránit před obezitou dokonce i při příjmu vysoce kalorického jídla. Zjistili to vědci z Polytechnické university v Laussane ve Švýcarsku, když prováděli pokusy na myších, píše se v článku, publikovaném v časopise Cell Metabolism.
Vědci se domnívají, že objevenou složku je možné postavit na roveň s vitamíny. Mléčná složka je stejně užitečná, jako známá složka obsažená v červeném víně resveratrol, která, jak se předpokládá, může prodlužovat život.
já ještě před rokem měl skoro 90 kg 185 CM a 15 let :P ale už dlouho jsem chtěl začít běhat jenom jsem se k tomu prostě sám neodhodlal a nakonec mě do toho zatáhnul kamarád.. Přez léto jsme běhali .. od 2 do 7 KM
a za to léto se mi podařilo zhubnout 8 kilo.. :P Zkus to taky možná ti to pomůže
a jinak když chceš zkusit fotbal.. tak co ti brání :P Všechno se dá naučit
Ahoj, tak nejlepší je hlavně jíst. Nejlepší je třeba po čtyřech hodinách, ale menší porce, dále je nutné vypít hodně tekutin, ale ne žádný sladký minerálky, ale vodu. Jsi ještě ve vývinu a Tvoje postava se změní, za pár let budeš vypadat úplně jinak, ale omezit cukrovinky a trochu se hýbat neuškodí. Hlavně si najdi sport, který Tě bude samotného bavit! Hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.