Nejste přihlášen/a.
Raději bych nebyla snob a než peněženku od LV za 5 tisíc, uvítala bych peněženku za 150 korun od Vietnamců a těch 5 tisíc v ní. Vždyť kdo Vám honem bude hodnotit, ja drahou a značkovou máte peněženku?
Přiznám se: před 2 lety jsem přijela rychlíkem na Hlavní nádraží do Prahy a před nádražím v parku jsem našla docela pěknou peněženku. Pochopitelně, vykradenou. Po důkladném omytí mi slouží dodnes. No a co? Jaga.
A když Vám ji, nedejpámbu, nějaký lotr někde v metru ukradne, nebudete litovat jen obsahu, ale navíc i drahé peněženky.
jak radi jaga ja bych zasla nekam na vietnamskou trznici kde mivaji padelky... ja sama mam sice pravou,ale uz lituji penez co jsem za ni dala protoze je cela cerna s takovymi kostickami a stejne to na ni nikdo nepozna jen zblizka(kdyz jdu nekam s kamarady, je ale kozena)...nicmene je to na vas ale ja po ''sve investici''... a ani to nemusite mit od vientamcu byvaji i takove ty profi faky ze to skoro neni poznat a stoji i o polovinu mene...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.