Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlejší růst vlasů

Od: lucka8* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, poraďte mi někdo prosím co dělat s vypadáváním vlasů. Během těhotenství mi hodně prořídly valsy a mám je teď příšerně jemné a řídké, jenom takové chmýří, ráda bych měla zpátky svuo hustou hřívu jako před otěhotněním :( Slyšela jsem o nějakých injekcích pro rychlejší růst vlasů, ty by pak měly být taky celkově silnější. Máte s tím někdo njěakou zkušenost? Díky za odpovědi..

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Nejlépe uděláte, když se půjdete poradit k lékaři - asi ke kožnímu. Mně taky vypadaly vlasy po porodu - hlavně tedy v ofině a už mi nikdy ofina nezhoustla. Další věc je, jestli máte v pořádku štítnou žlázu, taky by stálo za zjištění. A pravda je, že prostě těhotenství a porod s tělem zatočí. Nepočítejte s tím, že se vše vrátí v původní stav. Nevrátí. Je to holt daň za to, že jste maminkou.

sargo*
hodnocení

0x

Jo jo, nikdy se nevrátí pohádka mládí... těhotenství je přílišná darda pro organismus a člověk už nemůže být stejný. :)

Nicméně - za vypadávání vlasů může například nedostatek vitamínů z řady B, lze je v případě většího deficitu dodávat i injekčně, ale možná by bylo šetrnější začít zobat B komplex, třebas i ten silnější, to se po těhu neztratí určitě. Též by mohl být na vině nedostatek zinku, to je zpravidla vidět i na nehtech. Prodávají se vitamíny přímo s nápisy "pro zdravější vlasy a nehty". Další věc by mohla být třebas hormonální antikoncepce - nemáte nějakou, jinou než dřív? A dalších pár věcí, ale tyhle tři mi připadají nejpravděpodobnější. :)

hodnocení

0x

Dobrý den. Během těhotenství se má jíst hodně jogurtu, tvarohu, ovoce zeleniny, všechno co nejen potřebuje dítě, ale také maminka. Dítko si bere z těla matky vše, co potřebuje. Pak se to projeví na zubech, vlasech, nehtech, kůži, maminky. To je jen vlastní zkušenost. Chtělo by to, nějaký pěkný kratší sestřih, aby se Vám vlasy lépe regenerovaly. Jak píše už rádce nahoře, hlavně dodávat tělu vitamíny, které lze volně koupit v lékárně, ale jsou také v zelenině, ovoci. Hodně mi pomohlo na radu paní doktorky jíst ryby, hlavně mořské ryby, makréla, tresčí játra, šproty, důležité jsou oleje v rybách, rybičky rozmačkat a olej sníst také. Vlasům dávat výživu. Po umytí se do pokožky rozetře Panthenol C, je důležité, aby to bylo C. Pěkně se pokožka hlavy masíruje. Koupí se v drogerii. Jen můj názor

evelusina*
hodnocení

0x

Ahoj nic takového bych teda já nepodstupovala. Jakožto maminka na mateřské dovolené i já jsem se s tímto problémem potýkala. Mám 6 měsíců po porodu a potíže začly tak po 3 měsících, kdy jsem při každém česání vyčesala šílené chomáče vlasů*mala*, bylo to hrozný. Jediné co mi pomohlo byly vitamíny Methionin 500 kupovaný v lékarně a šampon Alpecin kupuju na webu a-comsetics(vyjde levněji než v lékárně) a hlavně vydržet - odezní to samo.

maci11

Zkuste si zaplatit asi 10 návštěv laseru,mě to pomohlo.

ellisnova*
hodnocení

0x

Mně taky pomohl ten Alpecin a Biosil s lazerem zkušenost nemám naštěstí

polinek*

,,jo to jsou dobré léky ,,ale pokud tady někdo psal ,že je to určitá daň tak to není pravda,,koukněte se kolem vás. Jsou všechny ženy které rodily na tom hůř,? )Nevěšte hlavu!

Je to věc hormonální ,,časem se to upraví. Ale k lékaři si zajděte ,,

vitamin B nemusíte je to na celkové posílení i při těžké práci...budete tloustnout . Stačí ten Biosil a Alpecin(předpis) ale není špatný ani Pyridoxin. B16

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Hlavně ne vitamín B. To mi poradila kosmetička a já přibrala 20 kg a nemohla jsem zastavit žravost. Vůbec to nešlo. Naštěstí mi to moje doktorka srovnala, ale schodit ty kila je hodně těžké. Na vlasy zinkový šampon. Mám stejný problém. Mohu doporučit.

lucka8*
hodnocení

právěže už jsem zkoušela růůzné šampony a doplňky strvay ale nic nějak nepomohlo..tyi njekce mi připadají jednoduší, nebyla by pak potřeba nějaká dalčí trvalá údržba...kažodpádně díky za odpovědi :))

polinek*
hodnocení

0x

píchají se Panthenolové injekce,,,,,,,,,ale je to na dlouhou dobu,,i ten Biosil je ok ,,ale je to vše moc drahé. A chodit na injekce několik měsíců? To bych asi nemohla.

Nenechte si zahustit vlasy,,je to vaše věc,,,ale poničí vám to vlasy. A je to takový zvyk,že pak si budete připadat jak holohlavá. Má neteř nemá hřívu,,ale úplně si vlasy poničila. Tak nevím jen jsem chtěla poradit.Jsem sice kadeřnice ,ale již to nedělám

lenicka9*
hodnocení

No já jsem taky bojovala s vypdaávním vlasů a když nic nepomhalo, tak jsem na injekce šla...nevím odkud jsi, já jsem teda byla v Praze v Medicomu. Dost mi to pomohlo, i mi připadá že ty vlasy jsouhustší..chodila jsem na injece cca 2 měsíce jednou týdnně. Tdy jsou jejich stránky www.medicomvip.cz, tam najdeš další info a klidně mi napiš a zeptej se co tě dál zajímá;)

Lenicko9 (nebo lucko8?), když už spolu sedíte u jednoho počítače, tak si to řekněte rovnou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]