Nejste přihlášen/a.
Získejte si nadhled
intimnost k tanci patří a pokud je partner takový tanečník, jak píšete (klobouk dolu...), je to prostě součást jeho povahy.
Mějte na mysli, že kdyby Vás chtěl podvést, udělal by to kdy by chtěl a kde by chtěl a nedělal by takto okatě před Vámi.
Zkuste si s ním promluvit, že Vám některé věci, spojené s alkoholem vadí a poproste ho, jestli by nemohl své vystupování, alespoň ve Vaší přítomnosti krotit. Pokud je divočejší povahy, tak mu nic přímo nezakazujte, způsobila by jste opak.
To je tak vše, co pro to můžete udělat.
Věřte mu, důvěra ke vztahu patří. Pokud mu věřit nedokážete, v budoucnu se Vám to vymstí.
Tanec rozhodně je intimní záležitost a více než jednou jsem byla svědkem, že se partneři vzájemně ujišťovali, že nebyla překročena mez s ostatními tanečníky i ve chvílích, kdy mi to připadalo až srandovně prudérní. Spíš mě tam ale zaujal ten prvek "se mnou tančí na začátku, později už ne"; to mi připadá divné. Ne že by se párek musel celou dobu držet jako klíště, ale přijde mi přirozenější průběžné setkávání. Kdybyste si opravdu myslela, že tím nic špatného nemyslí, tak nežárlíte. Můžete zkusit udělat totéž - jako tančí on, udělejte to i vy - a uvidíte, jak bude reagovat. Ale takovéhle provokace mohou být vždycky dvousečné Každopádně je to věc vás obou, ne jen váš problém. Od partnerů je slušnost chovat se tak, aby se oba cítili ve společnosti pohodlně. Jestli bez toho nemůže být, beztak časem skončíte s někým kompatibilnějším... jistota je ve vztahu příliš důležitá.
Víte, sama jste si částečně i odpověděla - máte problém partnerovi věřit. A kde není důvěra, vždycky to nadělá nedobrotu ve vztahu. Jistě, měl by brát ohlady na Vás a chovat se podle toho, že má známost s Vámi. Na druhou stranu však není Vašim majetkem. Nevlastníte ho a tak ho neomezujte. Nechte ho, ať se projevuje v celé své kráse. Možná přijdete časem na to, že je prostě takový, jaký je a máte ho ráda se vším všudy, nebo se s tím nesmíříte prostě a rozejdete se s ním. Pokud víte, že tím nic špatného nemyslí, proč Vám to tedy tolik vadí? Bavte se též, nekontrolujte ho tolik a bude to OK pro oba. Každý svéprávný člověk by měl vědět, kdy přestat a mít své chování pod kontrolou. Pokud to nedokáže, musí si umět poradit s důsledky. Zkuste mu více věřit a méně sama sebe trápit pochybnostmi.
,,,jistota není nikdy,, ale určitá důvěra může být ,ale je nahlodána co kdyby..Tomu člověk nezabrání ,jedině když o partnera nějak až tak nestojí -nežárlí.
Jsem ze staré školy...Myslím si,jak jdu na taneček ,tak tančím jen s ním. A on také. Nevím - proč má tančit s jinou? Jedině třeba jak jsou plesy a jdou manž.páry spolu,tak to jo.Ale aby mi chlap hopsal s někým a ještě věděl,že mi to nedělá dobře ,,na mou povahu -ho nechci. Co pak udělá ve vážnějších situacích ...tak to cítím já.
doplněno 21.06.12 13:39:pokud se s tím smíříte ,že je takový a jiný nebude, budete se trápit stejně stále ,tak není oč stát.
zatancovat si,na tom nevidim nic spatneho,zalezi s jakym projevem.To vite,kazdy se trosku pred cizim protejskem predvede,nebo se ujisti,jestli je jeste pritazlivy a to se deje nejen pri tanci.Jsoo jiste hranice a rika se,duveruj,ale proveruj.Tezko rici,jak vy a proc toto vnimate a mate hranici treba posunutou,neunasite treba jen to ze si zatancuje,dokne se pri tanci.Tezko posoudit,kdyz nevidime,jak se muz chova.Pokud o nic nejde tak samozrejme zarlivosti donutite protejsek udelat cin,aby mel byt za co peskovan a nebo proste utece,nevydrzi poslouchat nesmysly,nezakladajici se na pravde.no jeste ke spolecenske zalezitosti.Byvalo dobrym zvykem,pozadat i protejsek o svoleni ,zda si muze zatancit a vetsinou se oplacelo,ze zase s jeho partnerem pujde kolecko.Pokud nekdo vylozene nahani holky a nevenuje se svemu protejsk,pak to normalni neni.Bud se chce predvest,nebo neco dohani,nejaky mindrak ma.,nebo jeste nedozraly.zkuste se nad tim zamyslet proc se tak deje.Treba potrebuje i trochu vzbudit zarlivost,kdo vi.Jak to tedy celkove probiha.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.