ahoj, potřebuju si koupit novou žehličku na vlasy,Doted sem měla Remington,ale už jaksi dosloužila nechci žádnou drahou,tak do 1000,- .Poradte mi prosím nějakou dobrou,co neničí tolik vlasy a rovná pořádně,mám totiž vlasy dost vlnitý.Díky
Ahojky,zrovna dneska jsem se o tom bavila se známou kadeřničkou. Profi žehličku koupíš od 1000 -1500 s přehledem,akorát jsem se nezeptala na značku. Doporučuji zajít do kadeřnictví a tam ti rádi poradí.
Dobrý den.Doporučila bych jedině Remington!Jsou opravdu nejlepší a cenově dostupné a seženete je už i okolo 1000 a jsou kvalitní. Vybírejte si ty s teflonovými vlákny(keramické destičky jsou na omak jakoby potažené látkou)-ty totiž ničí vlasy ještě méně. Např. Remington CS 5002 se dá sehnat již od 700. Zadejte si do Seznamu do zboží žehlička na vlasy Remington a vyjedou vám žehličky již od těch 700. Já sama ji mám,mám tedy dražší asi za 1900 ale je naprosto nejlepší co jsem kdy měla. Hezký den.S.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.