Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Remoska - zadní hovězí plátky v alobalu?

Od: helik* odpovědí: 6 změna:

Koupila jsem zadní plátky hovězího. Namarinádovala jsem je a dala do alobalu, cca za 2 hoďky je mám v plánu upéct v remosce, jelikož troubu nemám - myslíte, že je mohu nechat v tom alobalu, až je strčím do remosky nebo byste jepřed pečením z toho alobalu vyndali?

Moc děkuji za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Nyní už dlouho remosku nepoužívám, ale stále jí máme. Remosku můžete používat jako troubu. Když necháte plátky v alobalu, všechna šťáva, koření zůstane v alobalu. Můžete to péct také přímo v termosce. Plátky jsem dávala po jednom do alobalu, nahoru kousíček másla, který maso zjemní, alobal uzavřít. Když chcete mít maso pěkně opečené, tak alobal na konci pečení rozděláte, a necháte 5 minut ještě péct. Jak jsem pekla já.

hodnocení

1x

Pečte klidně v alobalu, budou lepší. Pořádně alobal přitiskněte, aby šťáva nevytekla ven. Tak ať se zadaří, dobrou chuť.;)

hodnocení

1x

Viky a Kapka jsou dobré kuchařky a všechno řekly za mě. Také bych plátky nechala v alobalu, změknou a šťáva zůstane pěkně uvnitř, nevypaří se, maso se v alobalu nevysuší, neztvrdne. Navrch opravdu kousek másla- božská chuť. Je zbytečné je z alobalu vyndávat, upeče se to v něm pěkně. Uvidíte, že si pochutnáte. A kdyby zbylo, ráda přijedu...:-P Jaga.

dobreazdravecz
hodnocení

0x

Navíc, není ta remoska z hliníku?

U nás doma, když se peče v remosce, je vždy vyložena alobalem nebo papírem na pečení. Má to dva účinky. Zabrání se styku potraviny s hliníkem a současně znečištění remosky, pak stačí papír/alobal jen vyhodit.

Spočtěte si cenu alobalu/papíru a vody, saponátu, času na umývání. ;)

sargo*

Tak, teď jsem se kvůli vám poprskala krupicovou kaší. :)

Otázka za deset bodů: co si myslíte, že je alobal? ;)

dobreazdravecz

Sypu si popel na hlavu. Alobal se doma dává na zakrytí zbytku sporáku u smažení, do remosky a na plechy na pečení jde papír na pečení.

Vy se smějte dál, očistěte si ten monitor a já si jdu umýt hlavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]