Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem zadní plátky hovězího. Namarinádovala jsem je a dala do alobalu, cca za 2 hoďky je mám v plánu upéct v remosce, jelikož troubu nemám - myslíte, že je mohu nechat v tom alobalu, až je strčím do remosky nebo byste jepřed pečením z toho alobalu vyndali?
Moc děkuji za rady.
Dobrý den. Nyní už dlouho remosku nepoužívám, ale stále jí máme. Remosku můžete používat jako troubu. Když necháte plátky v alobalu, všechna šťáva, koření zůstane v alobalu. Můžete to péct také přímo v termosce. Plátky jsem dávala po jednom do alobalu, nahoru kousíček másla, který maso zjemní, alobal uzavřít. Když chcete mít maso pěkně opečené, tak alobal na konci pečení rozděláte, a necháte 5 minut ještě péct. Jak jsem pekla já.
Viky a Kapka jsou dobré kuchařky a všechno řekly za mě. Také bych plátky nechala v alobalu, změknou a šťáva zůstane pěkně uvnitř, nevypaří se, maso se v alobalu nevysuší, neztvrdne. Navrch opravdu kousek másla- božská chuť. Je zbytečné je z alobalu vyndávat, upeče se to v něm pěkně. Uvidíte, že si pochutnáte. A kdyby zbylo, ráda přijedu... Jaga.
Navíc, není ta remoska z hliníku?
U nás doma, když se peče v remosce, je vždy vyložena alobalem nebo papírem na pečení. Má to dva účinky. Zabrání se styku potraviny s hliníkem a současně znečištění remosky, pak stačí papír/alobal jen vyhodit.
Spočtěte si cenu alobalu/papíru a vody, saponátu, času na umývání.
Tak, teď jsem se kvůli vám poprskala krupicovou kaší.
Otázka za deset bodů: co si myslíte, že je alobal?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.