Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dražší značkové nebo levnější oblečení?

Od: pavel1995 odpovědí: 8 změna:

Zdravím,

měl bych menší dotaz. Kupujete raději dražší, značkové oblečení(Adidas, horsefeathers,nike, adio...), nebo raději si koupíte levnější, ale není to kdovíjakká značka - Takko,H&M, C&C,...?

Jaký styl preferujete vy? :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

Nesnáším, když je na oblečení viditelně napsaná značka, takže to je hlavní priorita. Písmenka v mém šatníku prostě nejsou. A druhá věc je, že u Nike, Adio atd bych si nevybrala. nejde mi u oblečení prvořadě o enu, mám levné i dražší kousky. Prostě mám svůj vkus a toho se držím.

lidus*
hodnocení

2x

Koupím co se mi líbí, je mi jedno jestli je to z tržiště nebo vyhlášená značka. Na chalupě máme sandály před 8 lety stály na tržišti 300 a věřte nebo ne, jsou jako nové, prestige má manžel víc jak 5 let, zato trekové acerky za 900 koupené loni můžu letos vyhodit a to nachodím za léto pár metrů. Nesnáším obrázek a písmena přes celé triko.

frantiseks*
hodnocení

0x

No neznačková třeba trička prostě na práci ale modráky už značkový kvuli kvalitě a výdrži ale jinak určitě mám i značkový tryčka a podobně ale třeba oblečení na zahradu mám neznačkové. Jinak na značkový hadry sice peníze mám ale spíše kupuji co se my líbí ;) jinak teda taky ujedu sem tam na značkách. Třeba na hory si taky kupuji na lyžování značkový ale to je zas kvuli té kvalitě. Abych to skhrnul :) Někdy si rád koupím značkový oblečení.

hodnocení

0x

Kupuji jak značkové tak i obyčejné oblečení. U plné obuvi dávám přednost značce Prestige, letní obuv si kupuji takovou, aby byla pohodlná, i neznačkovou. Značkové oblečení Adidas a Nike nosí převážně manžel. Oblečení od Takko také občas nakupuji. U mne nerozhoduje značka výrobce. Kupuji převážně bavlněné oblečení a takové, v kterém se dobře cítím. Při koupi oblečení přihlížím i k údržbě (praní). Každý je jinak náročný při výběru oblečení.

rooby
hodnocení

0x

Ano, vím, že to není "cool" - ale já preferuji pohodlí před značkou i cenou(na to mám snad ve svých letech nárok). Pokud jsou mi pohodlné boty Prestige(a to momentálně jsou), tak je mám. Je mi pohodlné "No-Name" tričko od Vietnamců- nosím ho ;)

pavel1995
hodnocení

Smím se zeptat, kolik Vám je? :)

fram
hodnocení

0x

Tak já jsem se před 2 hodinama vystylovala v kik, i s taškou celkem za 500Kč. Pravda, jenom do práce, ale - dobré. Takzvané značky nabízejí pořádný materiál a střih spíš výjimečně, za 4násobnou cenu. Jinak nakupuji pokud možno u českých výrobců, prodejen je ovšem jen jako šafránu. Ale pánské oblečení je na tom všeobecně lépe, zdá se mi.

lolaprasatkova
hodnocení

0x

Takko, C&C se vám brzo rozpadne. Naše rodina nakupuje spoustu věcí v sekáči a to dost často nové nebo málo používané. Je to dost často značkové , in, vydrží to a neutrácejte svoje peníze zbytečně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]