Nejste přihlášen/a.
Byla jsem na operaci slepého střeva před 3 Měsíci mi vyndávali stehy, ale v půpíku mi část zůstala. Nebylo to vydět. Pak mi celá jizva napuchla a zčervenala. Doktorka mi napsala mastičku a zlepšilo se to, ale pak se tam oběvila nějaká černí tečka nechla jsem to být dnes jsem za to zatáhla a zjistila jsem že je to steh, ale vytáhnout to už nejde. K doktorovu nemůžu. Děkuji za každou radu.
To máš pravdu, že k doktorovi nemůžeš, ty k němu totiž musíš. A to co nejrychleji, než se ti to zanítí nebo něco podobného.
A doktorka ti ten steh nevytáhla když si zjístila že ho tam máš? V každém případě musí jít co nejdříve ven! 3 měsíce už je opravdu dlouhá doba.
Dobrý den. Dojděte si hned na chirurgii. Věřte, vím, o čem mluvím. Takový steh, pomalu uvnitř může začít hnisat, udělá si dutinku, která se může prohlubovat a plnit hnisem. Nic nepocítíte, až je pozdě. Na chirurgii vás ošetří, přijdete jednou, nebo dvakrát na kontrolu a je to. Jen moje zkušenost.
doplněno 14.06.12 22:48:Na chirurgii nepotřebujete žádné doporučení, vezmou vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.