Nejste přihlášen/a.
Zdravim vim ze vetsinu holek v mem veku trapi ze maji mala prsa ale ja ten problem mam opacny ja je mam na svuj vek az prilis velka je mi 14 let v rijnu mi bude 15 a uz mam trojky mam je nejvetsi z rodiny jak je to mozne?merim 150 cm vazim 43kg a nejde mi do hlavy jak je muzu mit tak velky?je tomu nejake vysvetleni?
Požádej mamku, aby Ti koupila opravdu dobrou podprsenku, kvalitní. Jde o to, že s Tvojí postavou by to za chvíli mohla odnést záda...Mám kamarádku která v Tvém věku měla také trojky a dost podobnou postavu jako Ty - malá a štíhlá. Cca v 16ti jí začala bolet záda, krční páteř a od toho pak hlava. Dodnes chodí permanentně na rehabilitace a věčně dřepí na ortopedii s bolestmi zad...Kvalitní podprsenka opravdu pomůže.
Jak už tu bylo řečeno, není odpovědi kromě "jooo příroda, ta si to umí zařídit" Je to zkrátka dané a chce to opravdu kvalitní prádlo. Ještě bych dodala, že hodně mladých holek, které vyrostou víc, než se jim zamlouvá, mají sklony se hrbit - hodně důsledně mysli na to, abys chodila rovně, ta záda jsou vážně prevít. Pokud ti to vyloženě vadí, najdi si šikovnou sportovní podprsenku, ty beze škod zmenšují nejúspěšněji
Aha tak dekuji vsem za odpovedi.Ano je pravda ze se obcas hrbim ale snazim se to hlidat.A je fakt, ze uz me z toho zacinaji docela bolet zada a dost casto i hlava ale nevim jestli me ty zada bolej z prsou nebo z tezke tazky:DA kdyz budu nosit tu sportovni podprsenku nebude me to moc tlacit?a kdyz me jeste porad boli prsa to znamena ze mi jeste vyrostou a nebo me to muze bolet z jinych duvodu?a do kolika let asi tak rostou?a do vysky uz asi moc neporostu ze?
Ahoj! Připojuji se k ostatním pisatelkám tady. Opavdu je důležitá kvalitní podprsenka, ve které se budeš cítit dobře. A pokd to jde, doporučuju moc na ní nešetřit. Já jsem přírodou obdařená podobně jako ty :D a konečně jsem se trefila do značek, které mi sedí a dělají pěkný dekolt. A potvrzuji, že klukům se ti líbí
Sportovní podprsenku nosit můžeš, ale zase platí, kvalitní a opravu jen na sport. Nosím ji také, na squash, na lyže, při jízdě na koni. Není to žádný problém, ale na běžné nošení třeba do školy a tak, bych si ji asi nebrala. Běžná podprsenka lépe tvaruje a podpírá
A choď pěkně rovně, nemáš se za co stydět!
Přeju krásné dny!
No to ja vim, ze se to klukum libi ale oni pak nekoukaj na nic jinyho nez na to jedno :D jinak dekuji za radu urcite si par sportovnich podprsenek poridim
Hlava je skoro určitě ze zad, záda bolí ze všeho, tohle období, kdy člověk nejvíc roste, je holt otravné Do výšky pořád ještě můžeš poskočit, těžko říct. Ale moc to asi nebude, když už se tvaruješ žensky
Jestli prsa bolí, je to skoro určitě z růstu - taková bolest ála namožené svaly by to měla být. Pokud bys šla do těch sportovních, prostě si vyber, aby netlačila, správná velikost je velmi pohodlná, neměl by tam být nějaký stísňující pocit - jenom prostě nepodporuje příliš bujné dojmy a taky prsa částečně znehybní... jestli jsou puberťáci pořád tak pitomí jako za nás, mohlo by to přijít vhod
Co se růstu všeho na tobě týká, můj osobní odhad je, že ještě maličko, ale ne moc. Leda do šířky
Těm zádům dej hodně vysokou prioritu, najdi si na netu pár rehabilitačních cviků a buď důsledná, ono se to pak strašně špatně napravuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.