Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení při sexu

Od: dadadadule odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

asi dva týdny mám problémy při sexu,cítím nesnesitelné pálení a řezání,po sexu mi asi půl dne lehce teče krev.Nemám výtok,normálně mě nic nepálí,nesvědí,sliznice není červená,řekla bych že je vše v naprostém normálu.Ke gynekoložce se dostanu až za dva týdny,nechce mě vzít dřív protože to není "akutní případ".Nevíte čím by to mohlo být?Už se to někomu stalo?Mockrát děkuju

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

1x

Pálením a krvácením po sexu se projevují gyn. záněty, většinou čípku. Akutní to je, takže si klidně běžte k doktorce "na čekání" nebo se telefonicky objednejte a nenechejte se odbýt.

Doporučuji ale změnit gynekologa, protože pokud krvácení po sexu není akutní, tak asi budete muset umřít, aby si Vás doktorka všimla:) Navíc, pokud to Vaše doktorka bere takto zlehčeně, tak bůhví, jak Vás vlastně vyšetří, šla byh určitě za někým jiným.

dadadadule
hodnocení

Aha,no zánět mě ani nenapadl vzhledem k tomu že se to jinak neprojevilo,a pálí mě to úplně zkraje,když už se do mě přítel dostane,je to spíš úleva.Připadám si trochu jako panna:)

krkovicka*
hodnocení

0x
Odkud teče ta krev.je to povrchní zranění nebo Vnitrni?nedavno zde proběhl podobný dotaz.Muj úsudek tenkrát byl krvácení z děložního čípku.Protože jednou jsem mela stejnou zkušenost-pálení,krev-špínění...Krvácení způsobuje až časté dráždění onoho čípku.Sex bych ve vašem zájmu omezila nebo naprosto vyloučila až do návštěvy lékaře.
doplněno 11.06.12 12:39: Zanet/bakterie/kyselost. Proto to tak řeže a pálí.

dadadadule
hodnocení

Já nevím,myslím že to nebude problém čípku,vypadá to jako mykoza(ta je vyloučená),mám pocit jako by sliznice byla výrazně nižší než obvykle,a drážděním se odloučí další epitel s troškou krve,není to krvácení jako při menstruaci.a výrazně to bolí cca pět cm od vstupu...

hodnocení

0x

Dobrý den. Podle popisovaných příznaků by to pro mne byl, akutní stav. Nemůžete se podívat po jiném lékaři? Není možné, aby vás lékař odmítl vyšetřit, když máte problémy. Půl dne krvácení, není normální, ještě k tomu, když se opakuje. Pálení a řezání při sexu, také není normální, to něco signalizuje. Pro vás by bylo nejlepší, přejít kamkoliv jinam. Jen můj názor.

hankauk*
hodnocení

0x

Před lety jsem měla stejný problém. Ale... po čípku už jsem byla a toto bylo vyloučené. Veškeré odběry, vyšetření pohmatem i ultrazvukem - vše bylo OK. Postupem času to nějak odeznělo samo. Mám dojem, že to bylo psychického rázu. Ovšem podceňovat takový problém se nevyplácí, takže jak už bylo řečeno výše, určitě spěchejte k lékaři!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]