Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ahoj mám dotaz , jaké léky zpusobují předčasný porod? co vubec nebrat? Léčím s se štítnou žlázou, beru léky na ředění krve ...a dále pak velice jsem přibrala . A to mám 4m. před prodem DÍKY
Co já vím, tak nevadí po celou dobu těhotenství paralen. Co vadí je např. Brufen, Ibuprofen,Ibalgin a další. Zvláště ve III. trimestru je to pro plod nejvíce nebezpečné. Pokud máte problémy se štítnou žlázou, pak je to možná příčina i toho, že jste hodně nabrala. Ale s tím nic nenaděláte. Po porodu se zase dáte váhově do pořádku.
Jinak je dobré si číst u léků příbalové letáky. Tam většinou píší, že je nevhodné užívání během těhotenství. Počínejte si opatrně, ale nestresujte se. I špatná psychika může uškodit. Přeji, ať to vyjde vše dobře a dočkáte se zdravého mimča.
Ano to já vím, jen muj lékař je natvrdlí již jsem 2krát potratila a ted se obávám nejhoršího do třetice... psala jsem i jiným lékařum ale odpvěd žádná
tedy nevím kam se obrátit CO SE V TĚHU. NESMÍ VUBEC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.