Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předčasný porod - jaké léky vynechat?

Od: misa111* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, ahoj :) mám dotaz , jaké léky zpusobují předčasný porod? co vubec nebrat? Léčím s se štítnou žlázou, beru léky na ředění krve ...a dále pak velice jsem přibrala . A to mám 4m. před prodem DÍKY:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Co já vím, tak nevadí po celou dobu těhotenství paralen. Co vadí je např. Brufen, Ibuprofen,Ibalgin a další. Zvláště ve III. trimestru je to pro plod nejvíce nebezpečné. Pokud máte problémy se štítnou žlázou, pak je to možná příčina i toho, že jste hodně nabrala. Ale s tím nic nenaděláte. Po porodu se zase dáte váhově do pořádku.:)

doplněno 11.06.12 11:05:

Jinak je dobré si číst u léků příbalové letáky. Tam většinou píší, že je nevhodné užívání během těhotenství. Počínejte si opatrně, ale nestresujte se. I špatná psychika může uškodit. Přeji, ať to vyjde vše dobře a dočkáte se zdravého mimča.:)

krkovicka*
hodnocení

0x
Veškeré léky které berete a musíte brát je nutné sdělit svému lékaři.Předčasný porod se může dostavit i bez požívání léků.
misa111*
hodnocení

Ano to já vím, jen muj lékař je natvrdlí :( již jsem 2krát potratila a ted se obávám nejhoršího do třetice... psala jsem i jiným lékařum ale odpvěd žádná:( tedy nevím kam se obrátit CO SE V TĚHU. NESMÍ VUBEC

krkovicka*
Budu se opakovat ale me v těhotenství pomohly tyhle stránky www.rodina.cz jsou tam i online poradny a archívy se spoustu informacemi.Navic i diskuze.Bohužel nelecim se a těhotenství až na předčasný porod proběhlo normálně.Možná tam najdete někoho kdo vám pomůže.
misa111*
hodnocení

MOOOOC DĚKUJI a přji krásný den :D za zkoušku stojí každá rada

hodnocení

0x

Když nechce poradit doktor (ač by měl), lze zajít i do lékárny. Třeba v naší lékárně na políklinice mají přímo poradnu, kde tedy hlavně nabízejí posouzení interakcí mezi léky, které berete, ale jistě poradí obecně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]