Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vhodná antikoncepce

Od: katka* odpovědí: 9 změna:
Ahojky, chtěla bych se poradit ohledně antikoncepce. Kvůli játrům nesmím užívat hormonální antikoncepci proto užíváme s přítelem prezervativ spolu s Pharmatexem (čípky). Protože jsou čípky poměrně drahé a taky mám po nich mírné pálení ráda bych věděla zda existuje něco jiného(čípky, krém atd). Je mi 22 let a žádné dítě zatim nemám. Děkuji za každou radu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Katka-Za prvé se musíž poradid z gynegologem,co ti vadí.A v lékárně ti zajisté také dobře poradí.:)SO.

rosalindaaa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
moje sestra je zdravotni sestra a tvrdi ze taky neni spatny si dat nitrodelozni telisko,ale chce to to kvalitni asi za 5000 kc,sice je drahy ale nemelo by ti nejak ublizit a je na 5 let.
al bunda*

souhlasím s"rosalindooou"*frajer*, nitroděložní tělíska považuji za velmi dobré řešení. Vydrží dlouho a pokud se rozhodnete mít děti, není problém ho odstranit. A nemusíte se o nic starat, nemusíte ani uvažovat, zda jste si vzala dne tabletku, či nikoli. Účinnost této antikoncepce se blíží ke 100%.

Ovšem nejspolehlivější je starý dobrý Acylpyrin, který ovšem musíte stále držet mezi koleny:)*frajer*.

Hezký den.

miljan*
Acylpyrin jsem chtěl navrhnou již dříve, ale bál jsem se, že mě zase někdo z posuzovatelů příspěvků zprdne.
P.S. Díval jsem se do pravidel a kupodivu je správně acylpyrin i acylpirin.
al bunda*

"miljane"od doby co zde radí vážená takykolegyně"nensy"můžete dělat, co sám uznáte za vhodné - je to jen a výhradně záležitost vašeho svědomí. Kostky byly vrženy*frajer*, a první krok učiněn. Škoda tohoto dobrého webu:(.

Hezký den.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky,všichni radí jako zkušení gynekologové,ale vše stojí peníze a čípky nejsou řešením na 100%.Zkus říci partnerovi,ať si dává větší pozor při souloži a budeš to mít zadarmo a bez jakýkoliv potíží.Tuto praktiku používáme již 10 let.Záleží hodně na partnerovi .

katka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jé to by bylo fajn kdyby se hlídal partner a já mělo klídek. Asi máš pravdu, moje rodiče to tak praktikovali čtyři roky, než jsem se pak narodila a prý to nebyla nehoda, teda doufám:)) Jenže u nás to nejde protože má partner určité obtíže a často dojde k předčasnému vyvrcholení takže to nechci riskovat.

nenynka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky,mám stejný problém a nemůžu také žádnou antikoncepci co jde přes zažívání atd..Doporučili mi Evra náplast,ale je to trochu dražší-stojí na měsíc 380kč,na 3 měsíce je to malinko lacinější asi za 900kč. Nebo také mi doporučovali DANU bez hormonu. Jestli chceš sázet na přerušovanou soulož pak hodně štěstí,já takhle otěhotněl 2x. Jednou po 3 letech-3roky OK a pak najednou dítě, a podruhé 2 měsíce po porodu...Hodně štěstíčka a raději se domlv s doktorem :o) Nenynka

xixe*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky.
Stímhle by sise měla v první řadě poradit s gynekologem jelikož to není zase až taková legrace obzvláště něco skoušet pokud tito dělá zdravotní potíže.
Antikoncepcí je vdnešní době obrovská spousta.
Já osobně bych nitroděložní tělísko nedoporučovala vetšinou sije berou ženy které již alespon jedno dítě mají a nechtějí alespon 5let zatím dítě mít.
Náplasti nejsou špatné ,ale jsou podstatně dražší.
Antikoncepce v injekcích je také velmi oblíbená ,ale i ta je podstatně dražší než pilulky.
Tday posílám nějaké odkazy jinak na internetu je toho obroské množství.
antikoncepce.webpark.cz/?X
www.hormonalni-antikoncepce.cz/phpBB2/viewforum.php?f=1&sid=21e85cc3d436a4f8b235816d1b5a1667
Před www vlož vždy http pokud se ti nezobrazí požadovaná stránka.
Být tebou skonzultuju tuhle otázku z gynekologem a pokud se ti nezdá tvuj gynekolog natolik solidní tak jej změn.Je to totiž docela duležitá součást tvého života a nutné ji skonzultovat sodborníkem.
Přeju hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]