Nejste přihlášen/a.
Dobry vecer, chtela bych se zeptat... v jednom casopise jsem cetla, ze med - 1 caj.lz. v 250 ml vody a trosku stavy z citronu-dela objem vlasu... objem jsme nemela zly tak jsem si rekla, ze to zkusim uz to delam asi 2 mesice a zajima me nemuze mi to poskodit vlasy? treba ze kdyz s tim prestanu, tak ze budou splihle nebo tak? diky za nazory... jo a jeste jsem se ctela zeptat doporucite nekdo nejaky kondicioner na normalni az mastne vlasy? ja mam strasne suche konecky...a jeste neco na hustotu vlasu treba nemate nekdo zksuenost s pripravke kapyderm?
Ahoj Lindo,
ten med s citronem ti podle mě vlasy nepoškodí. Vem si, jaké sra... jsou např. v barvách na vlasy... takže nějaký med je OK
Ten kondicionér - chce to vyzkoušet. Pozor, kondicionér se nanáší pouze na konečky, nikdy ne po celé hlavě, protože pak se vlasy více mastí! (nebude to tvůj problém?)
Co se týče hustoty a objemu - každý má vlasy jinak husté a tím nic nenaděláš. Co ale může pomoct na objem je KVALITNÍ STŘIH.
Ahoj, nevím proč by měl udělat med objem ve vlasech, ale možné je všechno.
Kondicionéry můžou některým lidem hodně škodit, protože jsou plné silikonů, které ti zanesou pokožku a vlasy(ty se pak lesknou). Udělá se takovej chemickej film, kterej může začít dusit jak vlas a jeho cibulku, tak i mazovou žlázu - ta se pak může začít chovat podivně. Proto se nedoporučuje užívání kondicionéru při problémech s mastnými nebo naopak suchými vlasy - obojí je dysfunkce mazové žlázy. Kapyderm používám na seboroickou dermatitidu a zatim dobrý, ale asi mě to toho taky úplně nezbaví. Nicméně je super jejich poradentsví, objednej se zdarma na diagnostiku vlasů a uvidíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.