Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rýžový papír - jaký je postup přípravy jídla?

Od: jomi* odpovědí: 5 změna:

Prosím poraďte jak s rýžovým papírem.Dnes jsem dělal závitky,papír namočil do piva,pak všechno zabalil a vše bylo OK.Jakmile jsem dal zabalené závitky osmažit na pánvičku s olejem při obracení se mi všechny potrhaly a obseh vyjel ven.Jjak se stím pracuje,aby to zůstalo pěkně pohromadě?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Podle toho, jak jsem se dívala na net, se papír měl po krátkém namočení osušit papírovými utěrkami, možná jste ho příliš rozmočil.

jomi*
hodnocení

Děkuji za odpověď určitě to skusím.

jamamba*
hodnocení

0x

Dobrý den, já dělám závitky tak, že rýžový papír namočím do horké vody v misce na pár vteřin, vyndám, naplním a dám zapéct na pekáč do trouby, nic neobracím a nic se netrhá.

hodnocení

0x

Dobrý den. Rýžový papír, namočím jen na okamžik do vřelé vody, vyndám na papírový ubrousek. Hned z kraje - doprostřed, dám náplň, ohnu oba rohy, tím se maso nebo náplň, co máte, uvnitř zakryje a rolujete, jako roládu. Někdy to smažím jako čevabčiči na pánvičce. Nic nepraskne.

doplněno 09.06.12 21:02:

Tím, že závitek balíte z ubrousku, tak na konci vám nezůstane mokrý.

askmenow*
hodnocení

0x

Tuhle jsem viděla v televizi, že začátečníkům radili to dát klidně do dvou vrstev rýžovho papíru, aby se to netrhalo a nerozpadalo. taky můžete zkusit. Ale jak říkám, je to jen rada z TV, já se na závitky teprve chystám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]