Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte jak s rýžovým papírem.Dnes jsem dělal závitky,papír namočil do piva,pak všechno zabalil a vše bylo OK.Jakmile jsem dal zabalené závitky osmažit na pánvičku s olejem při obracení se mi všechny potrhaly a obseh vyjel ven.Jjak se stím pracuje,aby to zůstalo pěkně pohromadě?
Dobrý den. Rýžový papír, namočím jen na okamžik do vřelé vody, vyndám na papírový ubrousek. Hned z kraje - doprostřed, dám náplň, ohnu oba rohy, tím se maso nebo náplň, co máte, uvnitř zakryje a rolujete, jako roládu. Někdy to smažím jako čevabčiči na pánvičce. Nic nepraskne.
doplněno 09.06.12 21:02:Tím, že závitek balíte z ubrousku, tak na konci vám nezůstane mokrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.