Zahranicni recepty - melting moments

Od: Datum: 07.06.12 12:37 odpovědí: 1 změna: 07.06.12 13:23

Dobry den,

nasla jsem si par receptu na anglicke a americke cukrovi. Pak jsem se dozvedela, ze nekdy se prodava v zahranici mouka, ktera je jiz smichana s kypricim praskem.

Mne konkretne se jedna o recept na ´Melting moments´, kde je uvedena ´plain flour´. V presne prekladu je to hladka mouka. Nemate prosím nekdo zkusenosti s tim, zda se jedna o mouku s praskem ci bez?

Dekuji.


avatar
Upozornění
Tato otázka je 4 roky bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: valenila
Datum: 07.06.12 13:23
 

Jde o normalni hladkou mouku bez pridavku kyprici slozky. V opacnem pripade by bylo v receptu napsano "self-rising" flour.

 

 

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.