Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Zahranicni recepty - melting moments

Od: dery* odpovědí: 1 změna:

Dobry den,

nasla jsem si par receptu na anglicke a americke cukrovi. Pak jsem se dozvedela, ze nekdy se prodava v zahranici mouka, ktera je jiz smichana s kypricim praskem.

Mne konkretne se jedna o recept na ´Melting moments´, kde je uvedena ´plain flour´. V presne prekladu je to hladka mouka. Nemate prosím nekdo zkusenosti s tim, zda se jedna o mouku s praskem ci bez?

Dekuji.

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

valenila
hodnocení

0x

Jde o normalni hladkou mouku bez pridavku kyprici slozky. V opacnem pripade by bylo v receptu napsano "self-rising" flour.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]