Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musli bez cukru

Od: atrama® odpovědí: 6 změna:

Prosím, kdo se v tom vyzná? Potřebuji koupit musli a také musli tyčinky bez cukru a v tom nepřeberném množství se nějak ztrácím. Co jsem četla, většina cukr obsahuje. Poraďte mi případně druh, či značku a v kterém marketu je něco takového k dostání. Děkuji moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

v tom nepřeberném množství druhů, či značek a marketů se nějak ztrácíme všichni...

koupil bych ovesné vločky nebo ječmenné vločky a udělal si ten maglajz z nich... já používám obyčejné vločky, k nim jablíčko, hrozinky, maliny, jahody a pod. a vím, co v nich je. Když mám mlsnou držku, přidám med...

hodnocení

0x

Moje dcera, když jela někam do světa a potom i doma, dělala si mysli sama. Na starou pánev nasypala ovesné vločky a pražila je. Před koncem pražení tam dala máslo a přisypala trošku nadrcené oříšky, sezam, slunečnicové semínko, rozinky, kokosovou moučku. Někdy po odstavení z plotny med.*jasne*Toto snídávala léta. Někdy si do toho dala čerstvé ovoce, někdy marmeládu, někdy jogurt, někdy ovocný protlak. Převzala jsem to od ní a také jsem to snídávala. Ale chce to dobré zuby *hi*

petr123*
hodnocení

0x

Pokud by nevadila vyšší cena tak můžu doporučit www.mixit.cz - můžeš si tam namíchat cokoliv na co máš chuť z kvalitních surovin.

hodnocení

0x

Dobrý den, Atramo, já si už roky kupuji Müsli activ life od firmy Family DAVO. Je to 400g balení cca za 50,- Kč a prodávají to v Kauflandu. Píše se na tom "neobsahuje cukr". Vločky nejsou pražené a je v tom sušené ovoce. Mně to chutná - k snídani si už večer nachystám do misky 4 lžíce müsli a zaleju tak 1 dcl mléka. Do rána je to snadno poživatelné. Někdy přisypu špetku skořice - pro změnu.

davo.cz/...

doplněno 07.06.12 17:25:

Jedno balení mi vyjde na týden.

iz*

To je předražené, připravíte-li si müsli sama z ovesných vloček, máte za cca 75 Kč (počítám i ořechy a hrozinky) zásobu na (minimálně) měsíc. Vločky doporučuji opražit, jsou pak stravitelnější.

doplněno 08.06.12 22:14:

Upřesňuji:

... za cca 75 až 100 Kč ...

askmenow*
hodnocení

0x

... ujasněme si pojmy, asi chcete musli BEZ PŘIDANÝCH CUKRŮ, že? Cukr je jinak i v ovoci, takže pokud nechcete nebo nesmíte lkonzumovat nějaký typ cukrů, nápis "bez cukru" na obalu musli vám to nezaručí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]