Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Nechala jsem si poprvé udělat gelové neht.Bohužel si nemůžu zvknout na jejich délku,dá se s tím něco dělat,ostříhat,nebo opilovat?
Informace o modeláži nehtů. Ráda bych vám napsala, jak si nehty nechávám dělat. ![]()
Nehty si nechávám upravovat už roky. Před úpravou si nehty nechám zkrátit, na svoji délku, na jakou jsem zvyklá, to jsou krátké nehty. Nad bříškem mi nehet přečnívá jen asi 4 mm. Nehet si nechám upravit a nahoru si nechám dát francouzskou manikúru. Základ nehtu je růžový, špička nehtu je bílá. Tu bílou barvu si nechávám udělat širší a tím nehet vypadá, že je dlouhý i když je krátký. Nehty mi upravené vydrží i 5 týdnů, než dorostou a jsou delší, když potřebuji, tak si je obrousím, domácí manikúrou. ( z Lidlu za 200,- Kč) Nehty máte upravené a vždy krátké. Jen můj názor
doplněno 05.06.12 17:35:Omlouvám se, mělo to být doplnění otázky, ale vznikla nechtíc nová odpověď.
Jedině opilovat, pro začátek - nejlepší by bylo dojít si za manikérkou a požádat ji o zkrácení. Rozhodně nestříhat! Můžete si poškodit svoje přírodní nehty!
Dobrý den. Nehty se dají zkrátit, nejlépe obrousit. Když nemáte domácí manikúru ( elektrickou), je lépe si nechat ubrousit nehty přímo u toho, kdo nehty dělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.