Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkrácení gelových nehtů

Od: bonatis* odpovědí: 7 změna:

Prosím o radu.Nechala jsem si poprvé udělat gelové neht.Bohužel si nemůžu zvknout na jejich délku,dá se s tím něco dělat,ostříhat,nebo opilovat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

3x

jedině opilovat...

martinaa*
hodnocení

2x

Já je zkracovala tak, že jsem velkými kleštičkami opartně usřihla kus nehtů po celé šířce (opatrně, aby nehet pod tlakem nepraskl, někdy je lepší stříhat na šířku kousek po kousku), a pak jsem dopilovala ostré hrany...

hodnocení

2x

Informace o modeláži nehtů. Ráda bych vám napsala, jak si nehty nechávám dělat. :)

Nehty si nechávám upravovat už roky. Před úpravou si nehty nechám zkrátit, na svoji délku, na jakou jsem zvyklá, to jsou krátké nehty. Nad bříškem mi nehet přečnívá jen asi 4 mm. Nehet si nechám upravit a nahoru si nechám dát francouzskou manikúru. Základ nehtu je růžový, špička nehtu je bílá. Tu bílou barvu si nechávám udělat širší a tím nehet vypadá, že je dlouhý i když je krátký. Nehty mi upravené vydrží i 5 týdnů, než dorostou a jsou delší, když potřebuji, tak si je obrousím, domácí manikúrou. ( z Lidlu za 200,- Kč) Nehty máte upravené a vždy krátké. Jen můj názor

doplněno 05.06.12 17:35:

Omlouvám se, mělo to být doplnění otázky, ale vznikla nechtíc nová odpověď.

hodnocení

0x

Jedině opilovat, pro začátek - nejlepší by bylo dojít si za manikérkou a požádat ji o zkrácení. Rozhodně nestříhat! Můžete si poškodit svoje přírodní nehty!

martinaa*

Jak si poškodím svůj nehet, když si usřihnu gelovou špičku, kterou se můj nehet třeba vůbec nenachází? Já je stříhala často a nikdy jsem si nehty nepoškodila...

hodnocení

0x

Dobrý den. Nehty se dají zkrátit, nejlépe obrousit. Když nemáte domácí manikúru ( elektrickou), je lépe si nechat ubrousit nehty přímo u toho, kdo nehty dělal.

tatranka*
hodnocení

0x

Určitě opilovat, ale jen měkkým pilníkem! =o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]