Nejste přihlášen/a.
Chci upéct tento recept namasle.cz/... ale nemám polohrubou mouku jen hrubou a pšeničnou mužu nákou použít díky.
Pšeničné mouky je více druhů- i pšeničná chlebová. Nevím co máte doma, ale pokud je to hladká mouka + hrubá mouka, tak jí smíchejte půl na půl. Budete to jedlé. A do zásoby si zítra kupte polohrubou, ta je na takové sladkosti nejlepší. Nakonec na mořem mají jen jeden druh mouk a taky pečou. Ať se dílo zdaří!.
Ja jsem jednou na babovku take nemela polohrubou mouku, tak jsem smichala hrubou s hladkou pul na pul. Uz to nedelam jinak, vysledek byl lepsi jak s polohrubou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.