Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boty na miru,kolik stoji

Od: juglans® odpovědí: 13 změna:

Dobry den vsem.docela by me zajimalo,kolik se pohybuji ceny,kdyz si clovek necha udelat boty na miru?Kuprikladu lodicky,nebo damske polobotky.Mam vyssi nart a v podstate jsem bez sance,mohu nosit pouze tak botasky,nebo snerovaci boty ,no a sandale ortopedicke s moznosti pasku posunuti na vsech stranach.Lodicky temer bez sance a ani polobotky.Prijemne to neni,kdyz zjistite,ze kvuli botam,musite zjezdit co se da,pak nakonec radej volite botasky a do spolecnosti nemuzete.Podotykam,ze nemam zadnou vadu,nebo tak neco,aby me pojistovna uhradila boty ze zdravotnich duvodu.Proste mam c.42 a vysoky nart,tot vse.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

No, nevím jak lodičky, ale v bývalé práci musela firma nechat ušít pracovní boty pro kolegyni - měla tak malou nohu, že se na ni pracovní nevyrábějí (zaměstnávání dětí je trestné*smich*). Měla s ocelovou špičkou, ale jinak normální bagány a stály 4500,-Kč.

hodnocení

ladaadal,docela jsem se pobavila:).No sumicka je to pekna.Prostedo neceho tu hromdu penez musim vrazit ,ze jo..*smich*

askmenow*
hodnocení

0x

Dobrý den, je to nemilé, ale znám slečnu i s větší nohou a vysokým nártem a ve specializovaných obchodech s nadměrnou obuví si byto sežene. Zkoušla jste je? Je samozřejmě možné, že máte vyšší vysoký nárt, než ona, ptám se na to, zna znáte obchody s nadměrnou obuví proto, že jedna má známá se nedávno hrozně divila, že to existuje. Boty sháněla celý život horko těžko a teď je v pohodě.

Nebo zkuste omrknout fler.

doplněno 26.05.12 17:49:

www.fler.cz - je to stránka, přes kterou své zboží prodávají různí umělci a řemeslníci, někdy jen babičky, co po večer háčkují čapky, ale jsou tam i skuteční mistři řemesla. Vím, že jsem tam viděla i ručně vyráběné boty z kůže. Možná nemají to co byste si přála ve standardní nabídce, ale pokud se vám bude něčí zboží líbit, můžete ho kontaktovat.

doplněno 26.05.12 17:53:

A jinak jsem koukala, že pokud do googlu zadáte "boty na míru" nějaké ševce to taky najde. Zkuste proklikat, jestli některý není někde poblíž vás, myslím, že zakázková výroba bot bude chtít zkoušení.

hodnocení

Dobry den,tak byla jsem ve dvou prodejnach v libereckem kraji,jinak snad v kazdem obchode ve dvou okresech.Budu muset vyrazit do Prahy,nebo vetsi mesto,ale moc se na to zdravotne necitim,cestovat.Mrknu na Fler.jelikoz nevim vlastne oc jde,zkusim najitDEkuji

hodnocení

0x

Známý má nohu č.48 a za ušití bot na míru dával přes 2000,-i s materiálem,ale to už je pár let,tak to už zřejmě bude drahší.

hodnocení

Pokud by to bylo prez 2000,tak bych to jeste brala,ale je to stejne dost.

lidus*
hodnocení

0x

Brno 2000-10 000 i víc, podle toho co chcete a z čeho. Myslím, že koupit boty č. 42 není až takový problém, podívejte se po hezkých balerínkách.

hodnocení

Problem s cislem az tolik neni,ale vysoky nart ano.Asi nezbyde,nez se spokojit s botaskami,ostatne jako radu let.Pred loni jsem schanela boty na sraz k sukni a marne.

doplněno 27.05.12 12:24:

Snad jednou se mipodarily koupit lodicky,ktere byly nad prsty,kde zacina nart,na decentni snerovadlo do krizku.V techto botach bych sla pochodak ,jak byly fajn.Na prvni pohled nemam nijak vysoky nart,ale i sirsi nohu a dohromady velky problem.Jednou jsem prisla do spec.obuvi a prodavacky se mi smaly,na namitku,jestli na me vubec boty budou mit.tak nosily mi obuvi,ze uz jsem to prestala pocitat.Kroutily nad tim hlavou,ze to neni mozne,ze nemam na pohled nikterak zvlastni nohu.Nakonec jsem s pocitem diskriminace,exota,zase odesla s botaskami.

hodnocení

0x

Dobrý den Juglas. Také se připojím se svojí zkušeností. Píšete, že boty za 2.000,- Kč jsou moc, máte pravdu. Jenže, když si necháte udělat kvalitní kožené boty, podle vaší představy a podle návrhu odborníka, mohou vás stát i 3.000,- a více Kč. Takové boty si můžete vzít k sukni, nebo ke kalhotám, budou se hodit. Co je důležité, ty boty vám vydrží i 4 nebo 5 let, stále budou mít formu, barvu, tvar. Pak je ještě můžete nosit při práci na zahradě, protože budou pořád pěkné. Tak se vyplatí, peníze do začátku za ně dát. Kupuji si boty kožené a kvalitní i po 5 letech vypadají pěkně. Když si koupíte botasky, tak za ně u našich přátel, dáte 250,- nedá se to nosit ani k sukni, ani do společnosti a za pár měsíců jsou z toho hadráky. Jen můj názor.

doplněno 27.05.12 11:57:

Boty nechce kupovat teď, já je potřebuji, ale chce to plánovat dopředu a v klidu hledat, než najdu, to co chci.

hodnocení

Viky,ale jo,ja vim.To jsem jen myslela ze pro me neni 2000kc malo a stoji tak i bezne boty ne ,na miru.Ono mi nic jineho nezbyde,nez proste zaplatit treba jednou tolik,ale to si jeste posetrim,porad nejake vydaje jsou kolem domu a clovek si zatim mrzaci nohy.at to stoji,co tostoji,jen aby se chodilo dobre.K sukni kecky,no,nejsem na to zvykla.

fran
hodnocení

0x

Pohodlné až zdravotní botky vyrábí Ara:

obchod v Kotvě: od-kotva.cz/...

Na nártu mají třeba díllky s vloženým pružným klínkem s gumou. Nenajdete nic zdobného, ale chodí se dobře.

nebo Rieker. Počítají i s anomáliemi, ale takové jsou hned pryč. Nepatří k nejlevnějším, jenom kůže, ale bude to míň než botky na míru.

hodnocení

0x

V Nymburce nedaleko náměstí mívali speciální prodejnu s velkými čísly dámských i pámských bot. Dámské byly až do č. 45. To už nebyly lodičky, ale lodě, jenomže když má někdo velkou nohu, co nadělá? Mívali tam pěkný výběr. Bohužel, tato prodejna už je zrušená. Přesto si myslím, že snad v každém kraji se stejně jako prodejny nadměrných velikostí oblečení najdou i prodejny s velkými čísly obuvi.

Já jako diabetik bych měla mít nárok na zdravotní obuv s doplatkem 2 tisíce Kč /1 pár na 2 roky/, ale pan doktor se mrskal tak silně, jako by to dával ze svého. Tak jsem to vzdala. Oni asi dostávají nějaké odměny, když ušetří, jinak by se se mnou tolik nedohadoval.. *bzum* Jaga.

hodnocení

DEkuji obema.J.j.cislo sezenu,ale jiny problem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]