Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jdu za Vámi s problémem, co mne už dlouho trápí a tím jsou moje jemné, nepoddajné vlasy. Mám polodlouhé vlasy, a když je vyfoukám, natočím, nebo jinak zkroutím, tak vyjdu 3 kroky za barák, a meje úprava vlasů je nulová. Prostě mi to nevydrží.
Zkoušela jsem i trvalou a téměř vůbec mi nechytla, a to co chytlo, tak stejně nebylo vůbec do 3 měsíců vidět.
I když vlasy zalakuji. Jsem z toho už nešťastná a nazuřená. Neřešily jste některá stejný problém? Nevíte čím by to mohlo být?
Než dojdu do práce vypadám hrozně, jako kdybych se o sebe nestarala.
Kdysi jsem se odbarvovala, a to si mi vlasy lehce vlnily, ale kvůli pálení pokožky na hlavě ( měla jsem spálené strupy po 5 minutách ), jsem se musela vrátit ke své přírodní barvě a tím pádem řeším tento problém.
Moc děkuji za rady.
Dobrý den. Jako mladé holky jsme také dělaly vše, pro pěkné vlasy. Vyzkoušejte babské recepty. Aby nám vlasy lépe držely, tak jsme na ně používaly pivo. Po umytí vlasů, trochu piva na ruku a rozetřít do vlasů, pak vlasy upravit. Vlasy nejen zpevní, ale časem také jsou kvalitnější. Také jsme vyzkoušely po umytí vlasů, poslední opláchnutí, ( do 1 litru vody, lžíce octa) vodu s octem. Vlasy jsou silnější. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.