Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korálová voda

Od: marenka74* odpovědí: 10 změna:

Nedávno jsem byla v obchodě se zdravou výživou a tam mě nabídli korálovou vodu.Je to japonský výrobek z mořského písku.

Dostala jsem i letáček a koupila si sáček s pískem.Teď to piju každý druhý den,protože je to poměrně drahé 200Kč-sáčku je

tam 10 a dává se to do 1,5l lahve a musí se to za den vypít.Má to mít pozitivní vliv na naše zdraví.Máte s tímto produktem někdo

zkušenosti?Nevím,jestli jsem nenaletěla.Děkuji vám.

doplněno 02.06.12 12:18:

přečtěte si toto a možná tomu taky uvěříte

www.vodajezivot.cz

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Pokud věříte v účinky, určitě vám to pomůže...

ahasver4*
hodnocení

2x

marenka74.Všichni Vám tu ze srdce přejeme aby jste za ty dvě stovky nějaký pozitivní účinek pocítila.Kdysi jsem se na něco podobného ptal své lékařky.Obrátila oči v sloup a pravila:Vydělávat na lidské naivitě je největší kšeft...Takže asi tak...

majsterjoe*

Lekare do toho nepletme. Sposta z nich doporuci jen chemii a sve leky, ze kterych maji provize.

doplněno 23.05.12 15:12:

Viky, kdyz kazdy den vypijete 1,5litru magnesie, tak to naopak vasemu zdravi uskodi!

A jak rikam, lekari se snazi taky jenom vydelavat.

ladaadal*
hodnocení

1x

Marenka, přesně tak, netřeba litovat. Každý z nás si aspoň jednou koupil něco, co mu k ničemu nebylo jen proto, že ho obchoďák ukecal a třeba ti to něco dobrýho do těla dopravilo. Osobně věřím máločemu, ale hlavně se držím jedné poučky, kterou jsem kdysi četl. Po světě je fůra zdravých věcí. Ale to, co je zdravé pro Japonce nemusí být zdravé pro Čecha. Každý žijeme na jiném kontinentu, v jiném podnebí a měli bychom požívat věci, které jsou z našeho prostředí. Ovšem v dnešní době - čert věř už i českému česneku z Číny.*smich*

hodnocení

0x

Dobrý den. Napíši jen svůj názor. Když každý den vypijete jednu lahev 1,5 litru Magnesie, 2 litry pitnou vodu z kohoutku, uděláte něco pro své zdraví a určitě vám bude lépe. Prosím nerozčilujte se, ale domníváte se, když vám někdo nabídne, cokoliv i když je to v lékárně, jako doplňkovou stravu, že vám to pomůže ke zdraví? Když to bude léčivé, tak to Ministerstvo zdravotnictví schválí, jako lék, a nemusí se to prodávat pokoutně, jako doplňková strava. Obyčejná pitná voda z kohoutu, je pro naše tělo nejdůležitější a určitě při pravidelném pití, vám bude dobře. Já bych peníze, za tento přípravek nevyhodila. Ještě jednou, jen můj názor.

doplněno 23.05.12 15:03:

Takové přípravky se prodávají nejen v lékárnách, tam to nabízeli nám, ale v různých prodejnách ze zdravou výživou apod. Všude je to stejné, jen chtějí vydělat na lidské důvěře.

hodnocení

0x

Navrhuji Vám dobrý obchod...

Napytlíkuji Vám kvalitní český písek...(cena cca 230Kč/t)...a prodám Vám ho za poloviční cenu co ho kupujete od Japonců..

Berete?

Budete ho moci vypít tím pádem 2x více za stejnou cenu...a budete ještě zdravější...

Něco na tom ale musí být, když se na stavbě do betonu dá písek, kupodivu ten beton vydrží hoooodně dlouho..., když se tam písek

nedá, je beton k ničemu...

fran

V Japonsku korál Sango pojmem je a ten písek není písek, ale korálová drť:

xooma.cz/...

Ovšem v Česku z toho bude to pískovnové placebo, jinak by to bylo asi dražší. *smich*

marenka74*
hodnocení

Děkuji vám všem za zhodnocení tohoto produktu.Abych byla upřímná,totéž co vy jsem si vlastně myslela taky.Dvě stovky jsou fuč,

ale zase dobrá zkušenost.Ta kohoutkovka bude asi nejlepší.Hezký den vám všem.

jak se to říká? Chybami se člověk učí, ne? A zase na druhou stranu, za dvě stovky, no nekup to, co kdyby ;)

hodnocení

0x

Mařenka, jak pečlivě lidé studují složení jogurtu a sýrů a vůbec jídla a jak snadno za velké peníze nalijí do hlavy bůhvíco. Aniž by věděli, kudy a čím produkt šel, jaký vykuk ho vyrobil,kdo a kde ho skladoval a vůbec, jak se ním zacházelo, jaké bakterie, když už vůbec nic jiného, se tam namnožily..*cert* My, lidé jsme fakt na hlavu! Za kvalitnější potravinu je nám peněz líto a pak několikanásobek dáme za číčovinu. Hmhm, podivné! A ještě podivnější!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]