Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace vs citrony

Od: lenina11* odpovědí: 3 změna:

Ahojky, je pravda že když budu jíst během menstruace citrony, že se mi menstruace zeslabí? A nevíte ještě něco účinného,co menstruaci zeslabuje? Díky:)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lizzza*
hodnocení

0x

Je pravdou, že pokud před menstruací (u někoho i během) citrón částečně zeslabuje. Není to ale pravidlem, na někoho to vůbec nepůsobí. (Opakem je víno, po něm bývá naopak silnější, ale zase, né u každého to pomůže).

hodnocení

0x

Mi ten citron zamlada fungoval, ale menzka se mi prodloužila. Takže žádné štěstí. *ee*

hodnocení

0x

Citron ochladi organismus,mozna proto mene menstruace.ja bych to nechala prirode.Kdyz se mate cistit,tak to telu nekomplikujte.POkud mate prilis silnou menzes,chorobne,tak hybaj k lekari.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]