Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přijetí balíku s oblečením od American Eagle

Od: lubos75 odpovědí: 2 změna:

Chystám se nakoupit oblečení pro osobní účely - pro mně a pro družku - z eshopu American Eagle ( http://www.ae.com), počítám, že toho bude hodně, buď jedna velká krabice, nebo několik krabic, nevím, jak to zabalí.

Chtěl bych se zeptat, pokud s tím máte zkušenosti, jak přesně probíhá přijetí balíku? Vím, že mám zaplatit clo za dovoz, ale nevím kolik %, něco jsem četl, že 25%? Zaplatí se to na konci roku v daňovém přiznání?

(Jsem živnostník, ale toto oblečení bude jen pro mně a mou družku. Podnikám v úplně jiném oboru, než oděvnictví.)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

help*
hodnocení

1x

Já si objednávala z Ameriky několik zásilek (oblečení, doplňky) a nikdy jsem CLO neplatila.

lubos75
hodnocení

A jak to děláte? Slyšel jsem, že prostě balík z Ameriky vždycky pošta zablokuje! Pokud se to letos neměnilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]