Nejste přihlášen/a.
Tato otázka je určena ženám. Kolik platíte u gynekologa? Za preventivní prohlídku i jiná vyšetření, pomůcky atd.
jedna preventivní prohlídka ročně je zdarma... ostatní nevím, nechodím na gyndu...
o regulačních poplatcích najdete třeba na mzcr.cz/...
celá stránka MZ ČR na mzcr.cz/... najdete tam mnoho zajímavých rubrik, dotazů, odpovědí a informací... doporučuji všem...
Poplatek 30,-, vybírá sestra, za zrcadla 25 Kč, vybírá paní doktorka. Zrcadla je lepší neplatit, podle vyjádření, pana primaře v nemocnici, je důkladnější vyšetření klasikou, ( nerez zrcadla,) které jsou jednou tak dlouhé a sterilizují se. Brala bych také roční poplatek, abych měla jistotu, když bude špatný výsledek, že sestra zavolá domů.
Nikdy jsem nic neplatila. Prevence je zdarma, recept napise bez poplatku a jinak gynekologa nastesti nepotrebuju.
U gynekologa za preventivní prohlídku neplatím,chodím 1x za rok,za pomůcky na výtěr jsem platila 35 Kč,ale jak letos půjdu,už si je brát nebudu.Kdyby mi něco ve výtěrech našli,tak po obdržení výsledků by zavolali-naštěstí nemuseli.Chodím 1x ročně na mamogr.a jeden rok neplatím,druhý 500.Kč.Nárok je jednou za rok,a protože jsem pod kontrolou,musím každý rok chodit.Ahoj Jitka
Jednou za rok je prohlídka zdarma - platím jen 30,- zrcátka. Ani při dalších návštěvách neplatím, nevím, asi jsem spokojená
heterak? Čoveče a co sis asi myslel? Že jde ženská na gyndu a vyfasuje zrcátko do kabelky, aby se mohla před usednutím na kozu učesat?
Ježiši, Viky, jsi si jistá, že to je z lékařské ordinace? Odsud to vypadá jako středověká mučidla, jen chybí rez nebo patina.
300 ročně a pak už nic... Vím i o ordinacích, kde se ročně platí 800 O_o
doplněno 27.05.12 14:53:Kamarádka mi právě ukázala, kam chodí ona a platí asi 2000,-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.