Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem štíhlá holka ale mám o polovic vetší stehna než bych chtěla, co stím, neznáte někdo nějaké dobré cviky, triky aby šly kila ze stehen dolu? Díky
Není pravda, že když budete cvičit jen stehna, budeta spalovat tuky jen ze stehen. Ve vašem případě je třeba změnit stravu, omezit tuky, sladké a sacharidy, doplňovat bílkoviny, abyste nezhubla ze svalové hmoty. Ono to totiž funguje úplně jinak, při cvičení se spaluje napřed glukoza z krevního řečiště, když je vyčerpaná, tak tělo čerpá glukozu rozkladem ze svalových buňek, poněvadž je dostupnější než čerpání energie z tuků. Čerpání energie z tuků je náročnější a tělo si bere tuky až naposled a bere si je tam, kde jsou nejlépe dostupné. Takže i když budete cvičit jen určitou část těla, třeba právě ty stehna, tělo si může brát tuky třeba z rukou, prsou nebo vnitřní tuk. Zkuste upravit stravu, jezte pravidelně, to je důležité, protože hladové tělo se lekne a všechnu energii ukládá jen do tuků a cvičit alespoň hodinu denně, třeba rotoped, pás na chůzi a dodržovat tepovou frekvenci okolo 55-65% vašeho maxima, popřípadě před a během cvičení doplňovat l-carnitin, případně půlku dávky na lačno, který za jistých okolností dokáže podporovat vstřebávání tuků ke svalovým buňkám.
Dobrý den. Nelze se zaměřit pouze na jednu partii. K tomu aby se Vám podařilo zhubnout stehna, musíte upravit též především stravu. Jen cvičením se nedosáhne takových výsledků. Cvičením se stehna dají spevnit a potom vypadají lépe. Dobrým a účinným cvikem na stehna jsou výpady. A pak také dřepy.
doplněno 02.06.12 21:48:Je to napsáno v odkazu od Wamp.
Někde jsem četla, že méně cviků a výdrž posiluje, mockrát opakovaný cvik zeštíhluje.
Tak abyste stehna ještě nezesílila .
S takovou speciální objednávkou bych se šla poradit za trenérem do fitness centra.
Na internetu jsou poradny ohledně hubnutí a tam snad kromě výživového poradce bývá i trenér.
Já bych radši začala mít svoje stehna ráda
. Věřte, že bude hůř. :D
To by chtělo fotku. Pokud jste jinak štíhlá a máte pocit, že se vám od pánve rozšiřují pouze stehna, tak to může být také vrozené. A to můžete cvičit jako šílená a nic s tím nenaděláte. Mnoho let jsem pracovala v oděvnictví a znám tento problém u klientely. Štíhlá holka, úzký pas, boky akorát, ale pak je problém . Stehenní partie je nesouměrně širší. Pokud je to dědičné, nic s tím neuděláte. Snad chirurgický zákrok. Dneska je v tomto ohledu možné dělat i zázraky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.