Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuju nutně radu jak udělat aby mi trochu zesílily vlasy? mám je strašně jemné vůbec mi nedrží a hrozně lítaj každé ráno si je myji protože si mi hned zmastí a po ránu nemají žádný tvar ... po vyfénování je mam dobré ale jakmile vylezu ven celá moje ranní úprava je nanic... vlasy mi splihnou, na jedné straně se mi konečky vytočí směrem ven prostě hrůza... neznáte nějaké rady které by mi pomohly? :/ hodně by mi to dodalo na sebevědomí ...
Dobrý den. Nepíšete, kolik máte roků, to je také důležité. To co napíši, je jen můj názor, který je vyzkoušený. Jak radí, už nahoře, je potřeba, první si nechat udělat nějaký sestřih, který bude pro vás, nejjednodušší na úpravu. Přestat, mýt každý den ráno vlasy a fénovat. Vlasy umýt, po posledním opláchnutí, vlasy opláchnout vodou s octem. ( 1 litr vody a 1 lžíce octa, vlasy se opláchnou) Vlasy nebudou tak mastné, budou silnější. Do vlasů si po mytí, dát Vitanol C a hlavu konečky prstů, pěkně masírovat, je to jen chvilka, pro vlasy důležité vitamíny. Pro kvalitní vlasy, nehty, kůži, se užívá Panthenol tablety, které se cucají. Po nějaké době zjistíte, že vlasy nejsou mastné a stačí vám mytí, dle potřeby, ne každý den.
To je rodové. Já bych si koupila nějaký doplněk stravy na vlasy a nehty, zda to funguje nevím, ale za zkoušku nic nedáte. Vlasy jsou z něčeho živy a třeba Vám něco chybí. A pak ta kvalitní, ale opravdu kvalitní kadeřnice. Moji rodiče mají stejné vlasy jako Vy, k tomu ještě blonďáci, a já jsem naštěstí po dědovi, mám vlasy tmavé, vlnité a klidně bych někomu půlku dala, taky žádný med.
jen toto ,,nikdo vám více dírek do hlavy neudělá pro více vlasů. Ani holička ,snad jedině jak od ní odcházíte ,tak je to takové vzdušné.Rána jsou horší.
Jsem holička ,a pamatuji si,jak jsme nutilly zákazníkům různé vody proti padání. abychom měly větší tržbu..Je to rodové. Jedině tehdy ne,kdyby jste dostala nějakou nemoc a ta měla vliv na vlasy. Vlasy si můžete mýt každý den ,,to nevadí a foukejte si je hlavou dolů ,,ony tak nabydou.
Zkuste pivo ,,ony ty vlasy tak zhrubnou trochu. Nebojte se ,,ale i tak ztuží se. Musela bych vás vidět,abych vám řekla jaký účes volit. Také je dobrý žloutek.a nechat působit a umýt hlavu. Těch vlasů vypadá více.
Ale vodám nevěřte ,,je to na tahání peněz z kapes. Kupte si Biosil a Pyridoxin. Jsou to látky porřebné na vlasy,,ale že budete mít lví hřívu to ne. Ani po kopřivách .Citron je na lesk a trochu vlasy utuží.
Vlasy vysuší či odmastí slabá trvalá. Ale pravděpodobně je neposílí, i když se kvalita přípravků zlepšuje a vlasy neničí.
Babský recept: Smíchej rostlinný olej se žloutkem a z této "majonézy" si připrav zábal na 1/2 hodiny. Tj. Igelitový pytlík a ručník navrch. Potom normálně vlasy umyj. Určitě neškodí...
Mne vlasy zesilily a zacaly rust po ocistne kure-chlorella pyrenodoisa.uzivala jsem 2 mesice se zamerem ocistit streva a dodat mineraly a hodne jsem pocitila zmenu v rustu vlasu a take tolik nemarodim s chripkami apod.takze vnitrni prostredi je ukazatel vlasu+ osetreni kosmetikou,to chce zkouset,kazdemu vyhovuje neco jineho.Masteni vlasu a jak vy popisujete muze zavinovat i stres.,mozna ze jste moc velka detailistka.Nekomu se libi,kdyz je vlas kazdy jinam,pusobi to prirozene,zalezi i na zvoleni strihu,nenarocneho na udrzbu.Moc si to berete a vysledek je prave proto negativni.hodte se do klidu,ze vyzivitevlasy,diky vnitrnimu prostredi,zijte zdrave a na vlasech to jiste bude znat.sikovna kadernice pak doladi ostatni,aby jste si mohla upravovat sama.Kdyz si denne myjete,doufam ze mate aspon sampon pro denni myti?
Ahojky. Mi na poškozené a věčně mastné vlasy pomohla speciální výživa Donna Hair. Nevyživuje jen vlasy samotné, ale i vlasovou pokožku. Tak myslím, že to je právě to ono, co mi zabralo. Určitě mi chyběly nějaké vitamíny nebo minerály. S těmi vytočenými konečky ti asi neporadím. Snad jedině kvalitní žehlička s ionizací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.